Herkkuja

Ciao bellat!
Wau mikä upea, aurinkoinen päivä tänäänkin on! Olemme JoJon kanssa viettäneet sen kuitenkin sisällä, kokaten. Ok, myönnetään, että JoJon on toiminut vain koemaistajana, ei varsinaisesti kokkina :)
Tein "aikuisten ruoaksi" tänään uunivihanneksia ja broilerinfilettä. Ei lainkaan monimutkainen ruoka, mutta superherkullinen! Vihanneksista lähes kaikkia voi käyttää tähän reseptiin, ja varmasti toimii! Tässä hieman toimintaohjeita.
Leikkaa vihannekset samankokoisiksi paloiksi. Tee vihanneksille kastike, esimerkiksi näillä mittasuhteilla:

Öljykastike vihanneksille  
3 rkl oliiviöljyä 
1 tl suolaa 
1/2 tl mustapippuria 
1 rkl balsamicoa 
2 valkosipulin kynttä 
1 rkl tuoretta rosmariinia  
Isäntä on huomenna viimeistä päivää nykyisessä työpaikassaan, joten tein hänelle läksiäiskakuksi omena-valkosuklaajuustokakun! Ylläys! Tällä kertaa täytteeseen kokeilen Stockmannilta ostamaani valmista Comstockin omenatäytettä. Täyte sopii hienosti erilaisiin kakkuihin. Tölkki on melko iso (595g), joten käytin vain 2/3 purkkia tähän kakkuun. Ja lisäsokeria ei missään nimessä kaivattu. Omenissa oli sitä tarpeeksi, ja kanelin myös. Herkulliselta maistui, ainakin vatkaimesta maisteltuna!



Illalla onkin tiedossa tyttökaverin kanssa datenite; dinner and a movie :)
Toivottavasti isäntä vie JoJon päivälenkille, kun se nyt jäi kokkailujen vuoksi tänään väliin...
Hauskaa päivää!

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥