Kirsikka-mascarponevaahto

Taas on vietty aikaa terassilla, herkutellen. Vieraita käy niin usein, että tarjottavissa alkaa loppua ideat. Niinpä keksi oman sekoituksen, ja tällä kertaa se oli menestys! 
Pohjalle Digestive-keksimurua ja hieman kahvia. Kaadetaan pari lusikallista keksiseosta juomalasin pohjalle. 
Taputellaan pohja tasaiseksi ja laitetaan hetkeksi jääkaappiin. Pohjan kovettuessa vatkataan kuohukerma, johon sekoitetaan vanilijaa, vanilijasokeria ja mascarponea. Kaikkia oman maun mukaan.
Lisätään lasiin mascarponevaahtoa ja kirsikanpalasia vuorotellen. Hetki jääkapissa palkitaan.
Ja sitten ei muuta kun nauttimaan....
Makeeta keskiviikkoa!

CONVERSATION

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Juu, helppo, ihan nätti ja herkullinen!

      Poista
  2. Kesällä tosiaan tulee herkuteltua...ja nimenomaan terassilla. Näyttääpä hyvältä taas kerran :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja onneksi säät ovat suosineet, olemme olleet ulkona niin paljon, kun vaan voi!

      Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥