Viikonloppuomppuja

Sain ystäväni puutarhasta valtavan kassillisen punaposkisia omenoita. 
Viikonloppuna tiedossa onkin nyt siis omenahillon ja -paistoksen tekoa. 
JoJo tykkään syödä omppuja ihan raakoina, mutta me vanhemmat emme voi syödä raakaa omenaa. 
Siitä syystä ne on kypsennettävä. 
Olisiko teillä hyvää vinkkiä omenahilloon? Ensimmäistä kertaa sitä kokeillaan :)
Omppuja, omppuja.
Ja vielä on muutama tunti aikaa osallistua blogini arvontaan täällä.

Ihanan syksyistä viikonloppua teille!

CONVERSATION

4 kommenttia:

  1. Meillä on kaksi omppupuuta...toinen vasta istutettu, jossa ei vielä omppuja ole, toinen vanha ja omenoita ON ihan valtavsti...:)

    VastaaPoista
  2. Ihania omenia. Kiva ystävä Sinulla, kun luopui noin herkullisista omenoista.

    Oikein hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
  3. Mä keitän omenat keittokirjan ohjeella soseeksi ja laitan hieman vähemmän sokeria, kun ohjeessa on. Meillä käytetään intiaanisokeria. Ihan riittävän makeaa on eikä säilyvyyttä tarvitse miettiä, kun olen pakastanut soseen. Puuron ja pannarin päällä ihan herkkua. Me saatiin tänä vuonna todella vähän omenoita, joten muita ohjeita ei tarvinut edes miettiä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos ihanaiset teidän kommenteista!!! Hyviä vinkkejä tuli :D
    Aurinkoa ja iloa viikonloppuunne!

    VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥