Appelsiini-mangojuustokakku pääsiäiseen

Rakastan narsisseja. Rakastan suklaamunia ja pajunkissoja. Ja pian tuleekin pääsiäinen, värikkäänä ja iloisena. Tänä vuonna, kuten aiemminkin suosittelen kahvipöydän herkuksi juustokakkua. 
Appelsiini-mangojuustokakku on superheppo ja ah, niin kauniin keltainen. 
Reseptejä tähän kakkuun löytyy useita, mutta usein itselleen sopiva makeus löytää vain kokeilemalla. Jotkut tykkäävät tosi makeista juustokakuista, minä itse taas en laittanut tähän lainkaan sokeria. Suklaareunus pitää makeudesta kuitenkin huolen.
Aurinkoa, iloa ja rakkautta viikonloppuunne, murut!

CONVERSATION

14 kommenttia:

  1. Jostain kumman syystä näin ekopaaston aikaan bongaan täältä kaikki herkut - ja tuo jos jokin on sellainen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Lady! Kiitos paljon kommentista!
      Tässä ei ole lainkaan lisättyä sokeria, mutta myönnettäköön, että onhan pohjan Domino-kekseissä ja tuossa suklaassa sitä sokeria :)

      Poista
  2. Eikä! Eilen puhuttiin kyseisestä kakusta, ja tässä se nyt on!! Heheh täytyy olla jokin merkki :) TEE TUOLLAINEN hihih :)
    Niin herkun näkönen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, Aino-Kaisa, tuliko testattua??? Superherkullinen ainakin :)

      Poista
  3. Kerrassaan upean näköinen kakku! Rakastan itsekin tätä kakkua, heti ihastelin noita koristeita♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, Laura!
      Oletko käyttänyt sokeria tähän?

      Poista
  4. Oi kuinka herkullisen näköinen kakku ,nam! Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Souliina, kiitos paljon! Ihanaa viikkoa myös sinulle!

      Poista
  5. Onpa herkunnäköinen! Ja ihanat nuo koristukset! Tekisi kyllä mieli...ja just kun suunnitelin että nyt ei hetkeen mitään herkkuja....

    Kivaa alkanutta viikkoa!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos K! Tosi ihana saada kommentteja :)))
      Rentoa viikkoa sinulle!

      Poista
  6. Oi miten upea!!! Niin kaunis kakku!! ♥ Ja tuo suklaareunus, vau, miten ihmeessä tuollaisessa onnistuu? Olet kyllä hurjan taitava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurmaava Jenni, kiitos kaunis sinulle kommentista!
      Tein suklaareunuksen niin, että sulatejuustoa suklaasta pursotinpussi ristikon suoran muovikaistaleen päälle. Minulla oli käytössä halkileikattu minigrip-pussi. Ja kun pursotus on tehty nostin sen pellille hieman kovettumaan jääkaappiin.
      Kun se on tosiaan hieman kovettunut kiersin sen vain kakun ympärille.
      Jos kovettuu liikaa, suklaakoristeen voi nostaa huoneenlämpöön sulamaan. Eli peli ei ole menetetty ensimmäisellä kertaa, jos suklaa kovettuu liian nopeasti :)

      Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥