Naked cake - granaattiomenakakku

Lauantai ja karkkipäivä. 
Meillä ostetaan melko vähän karkkia, mutta leivotaan senkin edestä. Viikonlopun herkut on usein siis itsetehtyjä herkkuja, kuten ehkä alla olevista kuvista voi päätellä.
Tänä viikonloppuna kokeilin tehdä ensimmäistä kertaa naked caken, eli nakukakun. Se tarkoittaa yksinkertaisuudessaan kakkua, josta puuttuu kuorrute. Tai ainakin sen viimeistely. Kakku saa näyttää rouheammalta. 

Tässä kakussa on suklaakakkupohja, täytteenään mascarpone-kermavaahtoa ja päällä granaattiomenan siemeniä. Nam!



Onko teillä karkkipäivä?
Aiotko muuten katsoa tänään superjännittävän UMK-finaalin? Kuka voittaa???

CONVERSATION

5 kommenttia:

  1. Käytän grannaattiomenaa palajon sallaateissa ja hyvvää on puurossakin...Pirteä tämä kaakkusi ja kisat kyllä illalla katotaan ja kuunnellaan :)

    VastaaPoista
  2. Täällä minä vain kuolaan kaikkia herkkukuvia, vaikka nyt ekopaastolla en saa edes koskea! Mutta onneksi syödä voi myös silmillään ja sitä en sentään paastolupauksissa itseltäni kieltänyt - nams;)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Hyväältä näyttää! Meillä ei varsinaista karkkipäivää ole, kohtuudella herkutellaan ja fiiliksen mukaan. :-)
    Leppoisaa sunnantaita! :-)

    VastaaPoista
  4. Hyväältä näyttää! Meillä ei varsinaista karkkipäivää ole, kohtuudella herkutellaan ja fiiliksen mukaan. :-)
    Leppoisaa sunnantaita! :-)

    VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥