Granaattiomena

Mikä ihana herkku tämä granaattiomena. Vaikea halkaista oikein, ja siemenet on astetta työläämpää irroittaa. Mutta still worth it!
Granaattiomenasta kannattaa irroittaa ensin hattu, ja sen jälkeen halkaista hedelmä pystysuunnassa muutamaan osaan, kuten tässä kuvassa.
 Lämpimästi kiitoksia kaikille seuraajille blogissa, Facebookissa ja Instagramissa. 
Instagramissakin saavuitettiin 400 rajapyykki.
Olette aarteita joka ikinen!!!

CONVERSATION

3 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, näimpä huomenaamusella siemenet puuron päälle :)

    VastaaPoista
  2. Niin hyvää tämä monessa paikassa :)

    VastaaPoista
  3. Granaattiomena oli minulle positiivinen yllätys. Tykkäsin. Tuo sinun edellisen postauksen granaattiomenakakku on niin herkun näköinen, mums mums...

    VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥