Italian macarons

Tein ensimmäistä kertaa macaroneja. Olen erittäin allerginen maraconeille, joten en ole aiemmin innostunut niistä. Mantelin ja munanvalkuaisen kaunis liitto saisi minut lähtemään täältä jalat edellä.

 Nyt konditoriakoulun innottamana uskaltauduin kokeilemaan niiden tekoa, ja vieläpä haastavamman, italialaisen reseptin mukaan.
 
Macaronin onnistuivat muuten hienosti, mutta ne olivat uuniin mennessä vaalean vihreitä. Uunista valmistuttuaan ne olivat tällaisia vaalean ruskeita.  Sisälmys pysyi vihreänä, heh. Ehkä jauhemainen elintarvikeväri selittää sen?


CONVERSATION

4 kommenttia:

  1. Nää oli niiiin maukkaita! Muutti mun käsityksen macaronseista täysin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sonja, se on tosi hauska kuulla! Ensi kerralla, kun vaan onnistun vielä tuon värin kanssa :D

      Poista
  2. Wau! Mulla on tuolla uusi macarons settikin käyttämättömänä, juurikin samasta syystä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iina, se on kyllä totta! Tätä ei varmaankaan saa tehtyä munattomana. Ainakin niin pelkään.

      Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥