Omat eväät

Tänään vietin vapaapäivää rannalla JoJon kanssa. Sää oli aivan ihana, ja JoJo ui niin kauan, kunnes kylmyys pakotti hänet lämmittelemään pyyhkeen sisälle. Ja hetken lämmittelyn jälkeen hän taas kirmasi uimaan. Lämmöllä muistelen niitä aikoja, kun itse ei hetkahtanut hieman viileästä järvivedestä.

Illalla teimme leipää ja mansikkakun. 

Leivän päälle voi ripotella suolan lisäksi erilaisia yrttejä. Tänään leivän päälle ripoteltiin rosmariinia, persiljaa ja seesaminsiemeniä.
Leivän reseptin löydätte täältä, klik.

Täytekakku on taas munaton täytekakku mansikkatäytteellä. Kerroksiin tuli kermavaahdon lisäksi soseutettua mansikkaa, jossa on ripaus basilikaa. Toimii! Joten suosittelen kokeilemaan tätä yhdistelmää.

Löysin Vesilahdella kasvatetut mansikat ja karhunvatukat Ideaparkin myyntipisteestä. On ilo ostaa paikallisia herkkuja!

CONVERSATION

2 kommenttia:

  1. Ihania herkkuja!! ♥ ja oi että karhunvatukoita!! Itselle ei ole tullut koko kesänä suomalaisia karhunvatukoita vastaan.

    VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥