Kimallekarpalot

Kimallekarpalot

Kiehauta 2 ½ dl sokeria ja 2 ½ dl vettä kattilassa.
Kaada siirappi lämmönkestävään astiaan ja anna jäähtyä 10 minuuttia.  
Lisää noin 6dl karpaloita ja sekoita varovasti.
Laita astia jääkaappiin yön yli, mutta käy pari kertaa lisäämässä siirappia karpaloiden päälle
varovaisesti.  
Irroita karpalot siirapista, ja pyörittele niitä moneen kertaan 1 ½ dl:ssa sokaria.
Jätä karpalot tunniksi sivuun, jonka jälkeen ne ovat valmiita.


Ohje sopii loistavasti muihinkin marjoihin ja hedelmiin, jos haluat luoda hauska, talvisen pakkashankitunnelman vaikka kakunkoristeisiin. Kokeilkaahan reseptiä, ja kertokaa kokemuksistanne!

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥