Tuplasuklaa macaronit

Nämä suklaiset macaronit on tehty Emma ohjeella, jonka löydät täältä, klik.
Resepti on melko takuuvarma, eli uudempikin leipuri voi kokeilla tällä ohjeella.
Melkein suosittelen ostamaan macaroneille tarkoitetun silikonivuoan, jotta saat kivan muodon näille herkuille. Samalla varmistuu, että jokaiselle löytyy vastakappale, kun ne ovat kaikki samankokoisia. 

Täytteenä: 
klassinen suklaaganache
1/2dl kuohukermaa 
100g tummaa suklaata

Kiehauta kerma ja lisää suklaa paloina. Älä sekoita varttiin. Sen jälkeen sekoita täyte tasaiseksi ja kun se on kovettunut tarpeeksi, täytä macaronit varovasti sillä. Jos täyte kovettuu liikaa, sitä voi käyttää hieman liedellä, jotta se sulaa hieman.



CONVERSATION

2 kommenttia:

  1. Ihania herkkuja :) Kuvatkin jälleen niin tunnelmalliset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jani, kiitokset sulle ihanainen ja mukavaa itsenäisyyspäivää huomiselle!

      Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥