Dubai 2017 / Atana Hotel

Nyt on muuton lisäksi palauduttu myös Dubain lomalta, ja on aika kirjoittaa hieman meidän hotellista. Olen saanut siitä valtavasti kyselyitä, joten teen yhden kirjoituksen pelkästään hotellista.

Atana Hotel on lyhyen kävelymatkan päässä Internet City-metropysäkistä. Hotelli on virallisesti 4* ja on näyttävä ulkoa ja aulasta katsottuna. Aulassa soittaa iltaisin pianisti flyygeliä, ja sitä JoJo halusinkin kuunnella jokaikinen ilta.

Huoneemme oli 16. kerroksessa ja näkymä oli huikea:


Uima-alla on hotellin kahden tornin välissä 2. kerroksessa ja siitä syystä siihen paistaa aikaisin aamulla ja vasta iltapäivällä. Vesi on todella lämmintä, eli siitä ei tarvi huolia mihinkään aikaan vuodesta. Mutta aurinkoa jos hakee, joutuu siirtämään aurinkotuolia monta kertaa päivässä, ettei pilvenpiirtäjät peitä auringonsäteitä.Huoneet on oikein siistejä ja kahvit ja teet (ja vesipullot 2kpl) lisätään päivittäin.
Meillä oli täysihoito, ja se oli oikein hyvä meidän seurueelle. Siihen kuului aamiainen, lounas ja illallinen. Tarjolla oli paljon valinnanvaraa, ei paljoakaan kasvissyöjälle, mutta lihansyöjän unelma. Paljon intialaista ruokaa, lammasta ja kalaa.
Mitään lasten pöytää ei ollut, eli ranskiksia ja lihapullia yms ei ollut. 

Hotellilta on lukuisia ilmaiskuljetuksia päivittäin ympäri kaupunkia: eri ostoskeskuksiin, rannalle, metropysäkille (5min kävely) yms. Palvelu oli hotellilla aivan ykkösluokkaa, en ole parempaa hotellia tavannut siinä mielessä.

Itse antaisin hotellille kolme tähteä, hinta-laatusuhde on spot on, mutta itse kaipasin lomalta ripauksen luksusta, bling blingiä ja sitä jäin kaipaamaan. Hotellihuone oli tosiaan siisti ja toimiva, mutta se pieni lisäbonus jäi uupumaan.

Atana Hotelli oli keskellä isoja pilvenpiirtäjiä, mutta mitään kauppoja ei ollut lähellä (pieni ruokakauppa oli tosin vieressä), eli kaikkialla mennään metrolla. 10 päivän metromatkoihin meni meillä alle 20e/hlö ja rattaissa olevat lapset kulkevat ilmaiseksi. Jos metrolla menee, suosittelen kuitenkin ostamaan kultakortin, jolla koko perhe saa mennä samaan vaunuun, ei ole ruuhkia (kuten muissa vaunuissa) ja pääsee istumaankin!

Meiltä maksoi 10 päivää täysihoito 3hlölle delux-huoneessa ~1500 euroa yhteensä, eli erittäin kohtuullinen hinta. Ja haluankin painottaa, että hintaansa nähden hotelli oli oikein hyvä!

Taksi maksoi lentokentältä 100DHS eli 27euroa.

Suosittelen, että kannattaa vaihtaa lomapaikkaa puolessa välissä, jos loma kestää yli viikon. Näin voi kokea erikseen vaikka rantahotellin ja keskustahotellin. Niissä on kuitenkin huima ero.

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Dubai on ollut kiikarissa monta kertaa, mutta nyt on seuraava reissu Miamiin ja Orlandoon. Mutta kyllä tuollakin tulee vielä käytyä. Kiva tietää, että sopii myös lapsille. Meillä kun on tyttären pieni usein mukana. Lähtee myös tuonne Jenkkeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku, voi ihanaa tulevaa matkaa teille! Jenkit on varmaan aivan upea kohde ♥
   Joo, Dubai on todella perhekeskeinen ja lapsisystävällinen, että sitä ei tarvi jännittää ollenkaan. Jalkakäytäviä on tosin aika vähän, eli semmoinen tepastelu ei ole helppoa, paitsi Marinan alueella.

   Poista
 2. Dubaita minäkin olen haaveillut. Mutta en haluaisi olla kahden pilvenpiirtäjän kainalossa. Pitäisi olla merta sekä uima-allas.
  Mahtavat näkymät on !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa mietin, että nyt on uima-allas sijoitettu kyllä vähän erikoiseen paikkaan. Mulle tietty hyvä, kun kärähdän kun grillimakkara, mutta muut arvostavat aurinkoa ♥

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥