Sänky pussissa -bed in a bag

Ciao!
  Odotan kovasti joulupukkia ja lahjakäärettä, jonka sisältä löytyisi kunnon kamera. Sitten kun saan uuden kameran, kelpaa esitellä meidän kotia hieman enemmänkin. 
Sitä odotellessa esittelen lukijan toiveesta meidän vierassängyn päiväpeiton. Tämä on jo toinen päiväpeittoesittely viikon sisällä :)
Ostin muutama vuosi sitten ensimmäisellä Dubain matkallani Dragon Mart-nimisestä kauppakeskuksesta (http://www.dragonmart.ae/) Sincere-merkkisen bed-in-a-bagin. Kyseessä on suomeksi päiväpeittosetti. Tässä meidän kappaleessa on tosin sen verran luksusta, että settiin kuuluu kaksitoista osaa! Kaikista hauskin on lakana, joka on tarkoitettu päiväunia kengät jalassa nukkuvalle, ettei peitto likaannu :)
Päiväpeittosetti oli aiemmin vierashuoneen sängyllä, mutta Prinsessan muutettua taloon pieneni vierassänkykin puolella. Joten setti on nyt yhden hengen sängynpäällisenä. Se ei kyllä pääse oikeuksiinsa siinä. Pitänee keksiä sille parempi paikka ja tarkoitus.

Ensimmäisessä kuvassa (alla) sänky on vielä Amurin kodissamme...

...ja tässä Lempäälässä.

 Joka tapauksessa tällaiset bed-in-a-bagit on aivan ihania! Toinen toistaan kauniimpia ja näyttävämpiä. Tällaiseen sänkyyn kelpaa kellahtaa illalla!
Tässä yksi ihanuus

Kauniita unia, murut!

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Aika hauska! En ole tuollaisesta kuullutkaan. :)

  VastaaPoista
 2. Kunpa nämä rantautuis Suomeenkin...

  VastaaPoista
 3. Mitenhän noita saisi tuotua Dubaista ? Pitäisi ostaa kameli ja lastata se täyteen pehmeitä paketteja ja sitten ratsastettaisiin maita myöten Suomeen. Lentoyhtiöt suhtautuvat erittäin penseästi rahteihin, mikä on harmi kun ostamista olisi niin paljon.
  Äiti

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Joo, nää on todella kauniita! Ja livenä vielä hienompia. Yhden setin toin tosiaan Dubaista. Se vaati yhden jättikokoisen matkalaukun. Helpompi olisi ostaa näitä vähän lähempää ;)

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥