Edellinen kotimme

Iltaa murut!
Olen saanut lukijalta pyynnön valokuvata omaa kotiamme ja kertoa sisustusratkaisustamme. Mielelläni laitankin tänne kuvia kodistamme ja sisustusratkaisuistamme. Teen sen toki pikku hiljaa, ajan kanssa.
Kodin esittely kannattaa aloittaa kuitenkin siitä, missä ja miten ennen asuimme. Ensimmäinen omistusasuntomme sijaitsi Tampereen Amurissa, keskustan tuntumassa. Koti oli 50m2 ja sijaitsi 40-luvulla rakennetun kivitalon ylimmäisessä kerroksessa. Asunto oli pieni ja kodikas, aivan ihana! Remontoimme asuntoa osittain ja asuimme siinä neljä vuotta.
Nyt onkin jännä katsoa taaksepäin, minkälainen sisustus meillä silloin oli ja huomata, kuinka sisustusmaku on matkan varrella muuttunut. Varsinkin Amurin keittiö (Ykköskeittiöt) on nykyiseen makuuni kaunis, mutta aivan liian moderni. Keittiössä oli kuitenkin erityisen kauniit, mutta ei niin käytännölliset valkolakatut saarnitasot. Mitä mieltä sinä olet keittiöstä?
Tässä myös muutama valokuva muistakin huoneista ja pari kuvaa näkymistä.
  

Myöhemmin voin laittaa kuvia nykyisestä kodista tänne!
Mukavaa loppuiltaa, murut!

CONVERSATION

1 kommenttia:

 1. Ihanaa nostalgiaa :)! Tulee kuvista tosi elävästi mieleen teidän ex-asunto! Se oli kyllä tosi kaunis ja yhtenäinen sisustukseltaan.

  Värimaailma oli aavistuksen "tummanpuhuva" omaan makuuni mutta kuitenkin se oli erittäin kodikas ja lämminhenkinen. Makkarin sisustuksessa oltiin onnistuttu mun mielestä kivasti (ja bed in a bag on ehana :D). Myös keittiö oli toimiva ja hieno, ehkä tosin aika moderni kuten sanoit. Kylppäri oli myös tilava mutta jotenkin hassun mallinen tai jotain, en tiedä.. (en muista enää tarkasti)

  Ainoa ns. perustavan laatuinen miinus oli hissittömyys, joka ei tosin nuorta pariskuntaa haittaa, mutta lapsien kanssa sitten.. tai jos olisi pyörätuolin/kainalosauvat omaava vieras, joka ei sitten sen takia pääsisi juhliin esim..

  Ai niin, myös olohuone oli mun mielestä jotenkin tosi "lämminhenkinen" eikä missään ollut mitään ylimääräistä! Kaikilla esineillä oli siis oma mietitty paikkansa, se oli musta hyvä juttu!

  Aika paljon on kyllä jalostunut ja kehittynyt kun vertaa nykyiseen asuntoon sisustusta, mutta on sieltä jotain tullut mukaankin. Innolla odotan lisää kuvia :)!

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥