Terassinäkymä

Iltaa!
Rennon viikonlopun päätteksi kelpaa kellahtaa sohvan uumeniin ja tsekkailla illan elokuva Bad Boys 2 :)  Enpä olekaan nähnyt tätä leffaa pitkään aikaan. 
Päivällä teimme pitkän kävelylenkin ja sen päätteeksi puuhailimme pihatöitä. Kyllä lunta on tullut paljon lyhyessä ajassa. Tässä muutama kuva meidän kodin takapihan ja terassin näkymää. Talvi on näemmä oikeasti nyt tullut. Pitänee viedä nuo terassikalusteet pian varastoon, vaikka kylmää kestävätkin. Ihanasti syksyllä hankitut kanervat vielä porskuttavat, pakkasellakin.

Täytyy kehua meidän terassilta aukeavan pellon kaunista näkymää. On kyllä ihana katsella näin rauhallista maisemaa, vaikka ei missään maalla asuta. Ainakaan alue ei enää ole maaseutua, sen verran taloja on tipahdellut alueelle viime vuoden aikana!


Hyvää yötä, murut!

CONVERSATION

2 kommenttia:

 1. Moikka! Kiitos blogin osoitteesta! :)

  Mulla on sitten kaapit TÄYNNÄ sisustuslehtiä (Avotakka, Glorian koti, Deko yms.), mikäli on kiinnostusta. Niistä saa mukavia ideoita, vaikka ovatkin jo niin "Last season". Että jos haluat, voin toimittaa vaikka Sonjalle ne. Mulla on myös aiheesta kirjoja ym. opiskeluajoilta. Ne on luettu niin moneen kertaan, että osaan ne jo ulkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salla, kiitos! Ottaisin tosiaan kovin mielelläni lehtiä :)
   Nähtäillään!

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥