Aloitus

Minullakin on nyt blogi! Monella ystävälläni on  blogi ja heidän innoittamana, ja etenkin äitini, olen päättänyt aloittaa kirjoittelun. En ole verbaalisesti kovin lahjakas (hih), joten tekstinikään eivät ole kovin soljuvaa luettavaa. Mutta tämä blogi onkin ennen kaikkea omistettu ja tarkoitettu kaukana asuville sukulaisillemme, jotta he kuulisivat perheelle kuulumisia. Ja kuvahan kertoo enenmmän kuin tuhat sanaa, joten aloitan samalla valokuvausharrastuksen :) 
Eli yritän nappailla kivoja kuvia ja kertoa niillä sen hetkisiä kuulumisia ja tunnelmia. 

Perheeseemme kuuluu mieheni lisäksi prinsessa JoJo. Itse saan itse iloa sisustuksesta ja sen suunnittelusta. Se onkin yksi syy miksi aloitin blogin. Luulenpa, että tämä blogi keskittyykin sisustukseen. Oma "suuntaukseni" on country-henkinen, shabby chic- tyyli. Maalaishenkeä ripauksella koristeellisuutta ja luksusta. Toki on eri asia, mistä sisustustyylistä tykkää ja minkä on voinut toteuttaa kotonaan.  
Tulen varmasti lisäämään tänne valokuvia kodistamme ja mielläni otan vastaan mielipiteitä ja vinkkejä. Sisustushan ei koskaan voi olla valmis -muuten olisi aika muuttaa uuteen kotiin! Mikä muuten sinun sisustus-suuntauksesi on? Oletko miettinyt?

Kiitos sinulle, että jaksoit pistäytyä uutuuttaan kiiltävään blogiini!!! Kiitos, ja toivon todella, että palaat uudelleen lukemaan kuulumisia ja ajatuksiani! 

Moro murut!

CONVERSATION

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta blogista :)! Täällähän on oikein mukavaa ja aion pistäytyä jatkossakin! <3

    VastaaPoista
  2. Jiihaa, olen jo odotellutkin tätä blogia! Kiva, jos tätäkin kautta voi seurailla teidän elämää :)

    VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥