Itsenäisyyspäivää

Ciao,
Olenpas mä aktiivinen, kun tämä on jo toinen kirjoitus näin lyhyen ajan sisällä. Ajattelin, että kirjoittelen tänne vain harvakseltaan. Mutta kyllä tässä voi käydä niin, kuin monessa muussakin asiassa; kuherruskuukausi on pian ohi ;) Mutta ennen sitä, nautitaan tästä aktiivisuudesta!
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Meidän perhe vietti päivän pääkaupunkiseudulla, sukujuhlissa. Lystiä oli, mutta kyllä vauvan kanssa matkustaminen on aina ripauksen hankalampaa ja työläämpää. Pitää suunnitella tarkkaan kuviot, niin ei tule niin montaa yllätystä.
Minun sisustusmakuni on siis maalaisromanttinen, country ja shabby chic. Se ei tunnu todellakaan olevan kovin suosittu Suomessa, meilläpäin tuntuu olevan suosiossa edelleen tuo erittäin moderni tyyli. Tai useimmassa kodissa, se mitä ollaan saatu kerättyä kasaan -tyyli. Eikä siinä mitään, jokainen sisustakoon kotinsa miten haluaa tai olkoon täysin miettimättä sisustusta. Itselleni kuitenkin koti on jonkinlainen käyntikortti. Haluan antaa määrätynlaisen mielikuvan meidän kodista ja perheestä sillä, miltä meidän koti näyttää. Se ei ole aina helppoa, aiemmin mainitsemani budjettivajeen vuoksi ;) Olen huomannut, että tyylini on aika kallista.

Tykkään todella paljonhuonekaluissa  antiikista ja sisustustavarassa mm. aivan ihanasta Riviéra Maisonista. RM:lla on todella kauniita tavaroita ja huonekaluja, mutta tietävät kyllä arvonsa. Hinnat ovat kyllä kohdallaan :) Mutta yksitellen kun niitä ostelee, ei se tunnu niin pahalta. Yhtään huonekalua en ole heiltä (vielä) ostanut, mutta ehkä sekin päivä tulee. Heillä on oma liike Helsingissä, mutta heidän tuotteitaan myydään esimerkiksi Tampereella todella monessa paikassa.

Tässä RM-helmiä:

Ihanaa itsenäisyyspäivää, murut!

CONVERSATION

3 kommenttia:

 1. Shabby Chic on uusi käsite meikälle, mutta osaan kuvitella miltä se näyttää. Teillä on kyllä kaikki mielestäni sopusoinnussa, ja leffahuone on varsinainen helmi ;)!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kalusteita ja tolla sisustustyylillä saa kyllä luotua todella nätin kodin! Teidän kodissa on kyllä kaikki aina niin siististi ja sievästi, joten en huolehtisi siitä, millaisen kuvan annatte vieraille ;)

  Oma tyylini on hieman erilainen. Tykkään oikein sellaisesta kliinisen suoraviivaisesta minimalismista. Googlatessa "minimalism" tulee just mun unelmasisustusta tosin sillä erotuksella, että tykkään käyttää sisustuksessa väripilkkuja (esim. värikkäitä tyynyjä, mattoja, tauluja). Mikään ei olisi niin kivaa kuin kävellä kuvien kaltaisessa isossa talossa huoneesta toiseen "pyyhkien" sormella puhtaita, pölyttömiä pintoja, joissa - tadaa! - ei ole mitään ylimääräistä! :D

  VastaaPoista
 3. Annidomi, kiva kun kerroit sisustusmaustasi! Minimalismi on teoriassa tuttu minulle, mutta siihen ei usein arjessa törmää. Luulempa, että se on aika haasteellinen totetuttaa, pitänee siivota usein ;)

  Noiden väripilkkujen kanssa onkin helppo muuttaa kodin ilmettä esimerkiksi vuodenajan, tunnelma tai vaikka juhlien mukaan. Ei muutakun uudet verhot ja tyynyt, niin tunnelma muuttuu ja piristyy :D

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥