Siskon babyshowerit

Joulua on juhlittu jo pari päivää, joten päätin kirjoitella jostain ihan muusta. Olen aika monet erilaiset juhlat elämäni aikana järjestänyt. Nyt esittelen muutamalla kuvalla rakkaan siskoni babyshowerit. Järjestimme yllätysjuhlat siskolleni hänen ollessaan viimisillään raskaana. Vieraat olivat saaneet pidettyä salaisuuden, joten juhlat todella tulivat hänelle yllätyksenä :) Hän odotti esikoistytärtään ja oli kovin mielissään onnistuneista juhlista. 
Tarjoilut teimme äitini kanssa kahdestaan. Tarjolla oli lämpimän ruoan lisäksi vakkari-juustokakku, joka oli tällä kertaa vaaleanpunaisen teeman mukainen. Äitini teki kakkuun marsipaaniruusut koristamaan söpöstystä. 
Lisäksi tarjoilupöydästä löytyi cup cakes, suklaapatukoita, mustikkajuustokakku, lusikkaleipiä ja S-pipareita. Tarjoilut menivät kuin kuumille kiville ja suunnittelemamme ohjelma oli menestys. Oli muutama kilpailu palkintoineen ja siskolleni oli järjestetty tunniksi eri huoneeseen oma hieroja. Tuleva äiti palasikin hoidosta erittäin levänneen näköisenä :)

 Vaippakakku se olla pittää:
 Tarjoiluja...
Alkumaljana raikasta kesäjuomaa mansikoilla.

 Vieraat toivat tulevalle äidille ja babylle toinen toistaan ihanampia lahjoja. Muistin ottaa valokuvan lahjapöydästä alkuvaiheessa, eli tässä kuvassa on vain murto-osa kaikista lahjoista.

Kyllä juhlat on ihania!
Hauskaa päivää teille kaikille!

CONVERSATION

3 kommenttia:

 1. Kivat oli juhlat ja hauskoja leikkejä oli myös: vauvanukelle vaihdettiin vaippoja silmät sidottuina!

  VastaaPoista
 2. Nämä oli kyllä tosi kivat juhlat :)! Onneksi on valokuvakirja muistona siitä päivästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mielestäni tosi hauskat juhlat ja hyvät tarjoilut! Lahjojen kantamisessa taidettiin tarvita kantoapua :D

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥