Uudet kujeet -onnea vuoteen 2012!

Hiphurraa ja onnea uuteen vuoteen!
Taas on vuosi vierähtänyt ja on aika suunnata katse seuraavaan. Meidän perheessä on mennyt vuosi ollut todella poikkeuksellinen; pieni prinsessa JoJo syntyi!
Paljon muitakin tapahtuman käänteitä on ollut, mutta yhtenä erittäin mieluisena uutena asiana on tullut harrastukseni: bloggailu! Kovin on vielä lapsen kengissä tämä blogini, mutta ajan kanssa varmasti opin ja kehityn! Blogi aloitettiin 5. joulukuuta 2011 ja tänään tuli täyteen tuhat katselua. Kiitos siitä kaikille, jotka ovat käyneet kurkkaamassa minun blogia!!!
Blogi hakee vielä paikkaansa maailmassa, mutta selkeästi se näyttäisi keskittyvän sisutukseen, shoppailuun ja leipomiseen. Ainakin nyt ;) Lupasin pariin otteeseen laittaa kuvia kodistamme tänne blogiin. Teenkin sen heti, kun olen päättänyt minkä järjestelmäkameran haluan ostaa. Saisinko vinkkejä teiltä -do's and don'ts!? Mitä ominaisuuksia kannattaisi tsekkailla? Ja mitkä ovat toisarvoisia?

Tässä vuodenvaihteen kunniaksi muutama juhlien koristeluideoita:Nytpä siis toivotan kaikille kovin onnekasta uutta vuotta 2012! Tässä muutama kuva meidän kodista tänä iltana! Pitäkää huolta toisistanne myös ensi vuonna!
 Hauskaa iltaa, Micu

CONVERSATION

1 kommenttia:

  1. Hauskoja noi kellotaululautaset!

    Ja hieno UV-kattaus muutenkin, mut mitä, eikö teillä ollu Lazy Susania juhlapöydässä? Se on niin kätevä ja haluaisin meille samanlaisen :)!

    Kameran ostovinkkejä en osaa antaa, mut kuvausvinkkejä kylläkin jos niitä tarvitset :D!

    VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥