Ihania vieraita!

Hello!
Saimme eilen illalla ihania vieraita kylään. Prinsessa JoJon kummitäti K:n ja hänen puolisonsa. Laitoimme kiireellä kahvipöytään jotain tarjottavaa: pikaomenapaistoksen, suklaakääretorttua ja keksejä kahvin kanssa. 
Kummitäti K toi meille kaikille omat, itsetehdyt villasukat. Villasukat ovat K:n äidin tekemät. Nyt kelpaa juoksennella vähän kylmemmilläkin lattioilla! Ihanaa, kiitos paljon S ja K! Näiden pakettien lisäksi saimme lisää huovutettuja ystäviä, joista erityisen hauskana tuttavuutena tuli isännälle tehdyt kahvakuulat! Isäntä nimittäin harrastaa kahvakuulailua, joten aika osuva lahja :) 
Viimeisessä paketissa oli JoJolle hame ja meille kotiin kaksi ihanaa joulukoristetta. Sydämet, joista roikkuu tiuku! Aivan mahtavaa saada tällaisia itsetehtyjä lahjoja. Voi sitä aikaa ja vaivaa minkä niihin on nähty. On suuri ilo ottaa vastaan tällaisia pakettaja! Meillä siis ihanasti joulu vielä jatkuu... lahjoja on jostain syystä tullut vielä tämänkin vuoden puolella! Me, erityisesti Jojo, olemme olleet nähtävästi todella kilttejä, Hih!

 Kahvipöydästä pari napattua kuvaa;
 
Ja tässä perheen ihanat samis-villikset:


Ja näillä treeneihin:

Tässä ihanaiset kuusenkoristeet:
Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥