DIY: vetimien tuunailua

Isäntä kertoi minulle eräänä päivänä kannattavansa tuunailua uuden ostelun sijaan, joten siitä innostuneena päätinkin käyttää jatkossa sisustuksessa mahdollisimman paljon tuunattua ja vanhaa tavaraa! Se toki sopiikin tyyliini (country, shabby chic). Yksi projekti, jonka pyöräytin eilen illalla käyntiin on kodinhoitohuoneen vetimien tuunaus. Kodinhoitohuoneen kiintokalusteet ovat Topi Keittiöiltä ja vetimet todella tylsän näköiset. Kodinhoitohuone on sisustukseltaan tyypillinen, romua täynnä oleva huone. Siellä säilytetään isännän kaikki urheilutavarat ja muun muassa JoJon vaunut. Niillä saadaan jo mukavasti huone täyteen. Löysimme Ikeasta kivan kaapin, joka tulee aikanaan nykyistä kaapistoa vastapäätä. Laitan sitten lisää kuvia, kun kaappi saadaan meille ja vieläpä kasattua.

Kodinhoitohuoneen sälekaihtimet ovat kotimme ainoat värilliset. Ne ovat punaiset! Kaihtimet tilattiin kaikkiin ikkunoihin ja oviin samasta paikasta Solarilta (http://www.solar.fi/). 
Kaappien vetimet ovat krominväriset ja olemme valkoisen sisutuksen lisäksi halunneet tähän huoneeseen ripauksen punaista. Löysin kaapistamme punaista spray-maalia, jolla maalasin kaikki vetimet sillä.

Tässä kuva ennen (otettu 2010 jouluna)... 

 
Ja jälkeen....Ei ehkä ihan paras ikinä, mutta parempi :)
Moro vaan muruset!

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥