Princess JoJon valtakunta

Iltaa murut!
Pukki ei ole vielä tuonut minulle toivomaani järjestelmäkameraa, mutta rohkenin siitä huolimatta valokuvaamaan Prinsessa JoJon huonetta tavallisella digikamerallani.
JoJohan nukkuu edelleen vanhempien makuuhuoneessa pinnasängyssään, mutta oma huone hänellä on aina ollut. Oma pikku valtakunta, jossa saa säilyttää kaikki vaatteet, lelut ja ikiomat aarteet!

Erityisen ylpeä olen tässä huoneessa majailevasta vaaterekistä! Ostin rekin aikoinaan Tampereelta eräästä sisustusliikkeestä 160 eurolla. Kun muutimme Lempäälään rekki oli liian iso ja epäkäytännöllinen, joten vein sen vanhemmilleni varastoon.
JoJon synnyttyä kotiimme on eri suunnilta matkustanut toinen toistaan ihanampia vauvanvaatteita, jotka olisi aivan pakko saada esille. Niinpä etsin netissä todella kauan lastenvaatteille tarkoitettua vaaterekkiä. Montaa kaunista en löytänyt! Ideaparkin Villa Rosmarinin Children's Collectionissa on myynnissä edelleenkin yksi, samaiseen 160 euron hintaa!
Olin jo menossa sitä ostamaan, kun muistin meidän rekin. Vanhempieni naapuri sai tuunattua (lyhennettyä) rekkiä pienemmäksi, joten nyt se on kuin luotu vauvan- ja lastenvaatteille! Säästyi rahat siinäkin!
Kerron toisella kertaa muuten vaaterekin henkareiden tuunauksesta -se olikin hauskaa puuhaa!


JoJon huoneessa oleva Ikean lipasto sai hieman uutta ilmettä, kun vaihdoin harmaan vetimet VIlla Rosmarin Children's Collectionista ostamiin vaaleanpunaisiin vetimiin. Voi kuinka kauniit ne ovatkaan! Lisäksi lipaston reuna sai pitsireunuksen ja kruunutarran koristamaan sitä.
 

Huoneessa uusin huonekalu on aivan ihana kapea penkki, jonka hankin suosikki huonekalukaupastani Antiikkitukusta. Penkissä on luukku, ja penkin sisälle mahtuu paljon JoJon aarteita :) Penkin päällisen, tyynyt ja pehmolelun mekon on tehty jälleen tilaustyönä oma äitini! Edelleen päivittelen, kuinka ihanaa on, kun voi tilata kaikkea niin kätevästi omalta äidiltä! Tuhannet kiitokset!!!
Tässä muutama kuva penkistä ennen ja jälkeen... :)
 kankaita


Jos teitä kiinnostaa, mistä joku huonekalu tai tavara on hankittu/saatu, kerron siitä mielelläni lisää! 
Mutta nyt, kauniita unia!
Micu

CONVERSATION

1 kommenttia:

  1. Moikka Micu ja hyvää uutta vuotta teidän perheelle.

    Ihana blogi sulla =) Kiva lukea samalla kuulumisia. Meillä on aika hulabaloot aamusta iltaan ja aika on kortilla (illalla sitten pääsen nettiin jos jaksan). Tytöt konttaa lujaa ja opettelevat kävelemistä. Niiden perässä pitää juosta ihan koko päivä =)

    Me ollaan katseltu isompaa asuntoa ja sormet jo syyhyäisi päästä sisustamaan tyttöjen prinsessahuonetta. Kaikkea ihanaa on jo kertynyt, mutta odottavat väljempiä tiloja.

    Terkuin Mitja

    VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥