Uusi kamera -action!

Iltaa muruset!
Sain loppuviikosta uuden Canonin kameran, järjestelmäkameran! Ihan mahtavaa! En sano, että nyt alkaa sitten tulemaan ihan eri kaliiberin kuvia, mutta edellytykset siihen kuitenkin on! Ihanaa omistaa oma järkkäri ja opetella sen käyttöä. Olen viikonlopun testaillut kameran eri ominaisuuksia ja eri kuvaustyylejä. Tässä muutama näyte niistä, Prinsessa JoJon huoneesta käsin.

Ensitutti
Äitini on tehnyt kolmisenkymmentä vuotta sitten nämä petivaatteet minulle. Äiti on itse tehnyt pitsin, joten näillä lakanoilla on erityinen tunnearvo. Muutekin JoJon mummo on tehnyt kaikki petivaatteet pinnasänkyyn -ei tarvi ostaa kalliita lakanoita, jotka pian jäävät pieneksi sängyn koon muuttuessa. JoJon kelpasi äsken käydä nukkumaan näihin lakanoihin, nukkensa viereen.
Myös lahjaksi saatu käsityö. Kiitos, S!
Tulevana yönä ei nukuta, sillä Oscar-gaala tulee puolesta yöstä aamu seitsemään asti. Täytynee nyt mennä ottamaan pienet päikkärit, että sitten jaksaa.. Ensin kolme tuntia red carpetia ja sen jälkeen neljä tuntia gaalaa. Saa nähdä, kuinka paljon huomenna väsyttää :) Onneksi tämä on vain kerran vuodessa!
Näkymä JoJon huoneen ikkunasta
Hyvää yötä kaikille!

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Nättejä kuvia! Onnea vielä ensicanonista :)!
  ps. ihana tuo Iittalan Vitriini!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut uudesta kamerasta (vaikka se onkin Canon :P)!

  Järkkärillä valokuvien ottaminen lähtee kyllä ihan uusille ulottuvuuksille! Hyvässä valossa kuvat ovat täydellisen värikylläisiä, yksityiskohdista saa toisinaan vaikuttaviakin otoksia ja ihmiset ovat paljon eläväisempiä. Itse pidän luontokuvaamista ja muutenkin semmosta "peruskuvaamista" vaivattoman helppona, mutta monesti studiokuvissa ja ihmisten kuvaamisessa se järkkärillä otettu otos on vain pohja kuvankäsittelylle. Photoshoppaukseen järkkärillä otetut kuvat on just sopivia - isoja, tarkkoja ja "puhtaita" pohjia, joita työstää. Studiokuvaamisen jälkeen suunnilleen kiirehdin aina koneelle, että pääsen photaroimaan :D

  Kun olet päässyt alkuun valokuvaamisessa, niin suosittelen tutustumaan vielä kuvankäsittelyn ihmeelliseen maailmaan! Se vie tietynlaiset otokset vieläkin huikeampiin mittoihin! ;)

  Valokuvaamisen iloa!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon kommenteista! Valokuvauksen opettelu on jostain syystä jäänyt jäihin, mutta ehkä aurinko nyt kesällä lämmittää ja virkistää tätäkin harrastusta ;)

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥