Tuttuja kylässä

Ciao muruset!
Ihanaa, äitini päätti tulla viettämään koko viikonlopun meille! Aivan mahtavaa saada apua kotitöihin ja JoJon hoitoon, sillä isäntä lähtee jääkiekkomatseihin sekä tänään että huomenna. Siispä seura ja apu ovat kovin tervetulleita :)
Äitini bussi saapuu pian Tampereelle (puoli neljä) ja pitkän bussimatkan jälkeen hänelle varmasti maistuu kahvit ja jotain suuhunpantavaa. Täytyy laittaa kahvipöytä nätiksi mummoa varten :)
Loistava viikonloppu tiedossa ulkoilun, hyvän ruoan ja seuran merkeissä! Mahdollisesti piipahdamme lähikaupassamme, Ideaparkissa.
 
Tässä tunnelmakuvaa meidän kotikadulta!
Aurinkoista viikonloppua kaikille lukijoilleni! Sinne on taas näkynyt tulleen uusia lukijoita -Tervetuloa!!! Toivottavasti viihdytte minun blogissani!
-Micu

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Onpa siellä ihanan talvista! Hauskaa päivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo Lempäälä Winter Wonderland jatkuu edelleen... kevättä kovasti jo odottelen!

   Poista
 2. Kevät saisi todellakin jo tulla!

  Musta tuntuu, että lapsen myötä kaikki kesätkin tuntuu jotenkin erityisemmiltä. Sitä odottaa aurinkoisia päiviä leikkarilla ja kävelylenkkejä lempeässä kesäillassa, kesän tapahtumia ja leppoisia torikahveja. On niin kiva, kun lasta ei tarvitse pukea päästä varpaisiin ja uloskin voi lähteä ihan tosta noin vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Anni kyllä aivan totta! Odotan tosi paljon perheen yhteistä kesää <3
   Ja oman pihan nurmikkoa ja piknikkejä siinä :) Meillä on täällä mielestäni tosi kauniit kävelymaastot, joten pitkiä vankkuriajeluita varmasti tehdään... ei muutakun kesämekko päälle ja ahon laitaa pitkin...

   ... kivaa Laskiaissunnuntainta :D

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥