fishy fishy fishy!

Huomenta!
Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa prinsessa syntymäpäiväjuhlien suunnittelu (ja toteutus), eihän! Tällä viikolla posti on tuonut ensimmäiset koristeet ja askartelumateriaalit Amerikan maalta, joten homma on lähtenyt hienosti käyntiin! Kuvia en kuitenkaan ainakaan vielä voi laittaa tänne: askartelut ovat kesken ja toisaalta juhlien teema voisi paljastua ;) Ei kerrota sitä ihan vielä! Joka tapauksessa prinsessan ensimmäistä syntymäpäivää juhlitaan kesäkuun alussa.

JoJon isovanhemmat, minun vanhempani, tulivat meille yökylään viikonlopuksi. Aivan ihanaa saada mieluisia vieraita, hyvää ruokaa ja samalla myös lapsenhoitoapua. Pyörähdimme jälleen lähikaupassa, Ideaparkissa lounaalla ja shoppaamassa. Tällä kertaa kaikkien yllätykseksi minun matkaani ei tarttunut mitään vaatteita yms. Vaan kaloja jalkoihin :)
Vietimme äitini kanssa hetken Ideaparkin Lagoon Fish Food Spassa. Kyseessä on siis nimensä mukaisesti jalkakylpylä, jossa pikkuiset tohtorikalat hoitivat homman. Hoito kutitti ihan mielettömästi, mutta kyllä oli pehmeät jalat lopuksi! Täytyy käydä jalkahoidossa kesällä uudemman kerran, kun ei tarvitse laittaa talvikenkiä hoidon päätteeksi päälle vaan voi hypätä vaikka sandaaleihin :)

Aurinkoista sunnuntaita kaikille, muistakaahan ulkoilla!

CONVERSATION

3 kommenttia:

 1. Hei

  Kalojen syömänä oleminen ei ollut ollenkaan hullumpi idea, kaikkea pitää kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Jes, ihanaa, pikku-J:n synttärit! :) Laitan sulle s-postia lahjajutuista ;).

  Ai, Ideaparkista löytyy tommosiakin palveluja! Mitä sieltä EI löytyisi?? :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista :)
  Oli mahtava kokemus -tuloksena silkkiset jalkapohjat!
  Ideaparkista leffateatteri ja etninen ruokaravintola. Muuten siellä on kyllä aikas mukavasti kaikkee :D

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥