Iloista pääsiäistä!

Ciao bellat!
Aurinko on paistanut ainakin täällä Pirkanmaalla koko päivän, mites siellä suunnalla? Kovasti on ollut taas matalalentoa tämä meidän elämä. Vietimme tässä neljä päivää kotikulmilla, Lahdessa ja sen jälkeen olemme tavanneen ystäviä tasaiseen tahtiin Lempäälässä. 

Leivoin kaksi juustokakkua Pääsiäisen ja omien synttäreiden kunniaksi! Toinen kakku on todella kokeellinen, omenajuustokakku ja toinen perinteinen mangojuustokakku. 
Omenakakussa on käytetty keskiosassa vihreää elintarvikeväriä, ensimmäistä kertaa. Opin muun muassa sen, ettei sitä touhua kannata tehdä ilman käsineitä ;)

Tässä kuva mango-juustokakusta, johon kokeilin itse tehdä koristeen valkosuklaasta. Aika hauskannäköiset. Ei ihan sitä, mitä kuvittelin, mutta silti tosi kivat ja makeat koristeet :P Menemme huomenna lauantaina ystäviemme luokse Saarikyliin viettämään vapaapäivää! Tiedossa ulkoilua, herkuttelua ja ihania ystäviä Amurin ajoiltamme. Isäntäperheen lisäksi päivää tulee viettämään toinenkin perhe, ja molemmille tein pääsiäiskortit. Vielä tämä skräppäysharrastus kaipaa treeniä, mutta eiköhän tämä tästä... :D
Tässä toinen tekemistäni kahdesta pääsiäiskortista:

Oikein aurinkoista ja iloista pääsiäistä kaikille lukijoilleni!

CONVERSATION

2 kommenttia:

  1. Hei

    en saa jännitykseltäni unta, kun mietin, että onko tuota juustokakkua jäljellä muruakaan huomenna.

    VastaaPoista
  2. Kyllähän sitä jäi Seija-mummollekin! Nyt se on vihdoin kuitenkin jo syöty kokonaan!

    VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥