Päivän puuhat

Ciao bellat!
Huomasitteko uuden bannerin? Vielä vaatii kyllä harjoitusta tämä mun bloggailu, mutta kyllä se siitä aikanaan!
Tänään on ollut melkoinen tehopäivä askarteluiden tiimoilta. Olen tehnyt koko iltapäivän Prinsessa JoJon synttärikutsuja. Myönnetään, että projekti on aloitettu jo pari viikkoa sitten mummon kanssa. Mutta tänään viimein sain kutsut valmiiksi. Vieraita kesäkuun alussa pidettäviin juhliin kutsustaan 150. Juhlaviikonloppuna on kolme kattausta, kahtena eri päivänä. Näin saadaan vieraat mahtumaan ainakin jotenkin meidän kotiin.
Korteista tuli tosi hienot, mutta ne on sen kokoiset koristeiden kanssa, ettei niitä voi laittaa postilaatikkoon. Kiva :) No, nyt täytyy sitten aktiivisesti tavata kaikkia vieraita etukäteen, jotta voin  antaa kutsut henkilökohtaisesti. 
Haluaisin laittaa kuvia korteista, mutta en voi vielä sitä tehdä -kutsuja ei ole vielä jaettu. Joten en viitsi pilata sitä. Ok, nyt olen hehkuttanut näitä kortteja niin paljon, että toivottavasti vieraat eivät nyt pety :D

Sen verran voin valoittaa, että tässä pari kuvaa kirjekuorista


Tässä muuten pari kuvaa tekemistäni pääsiäiskorteista

 


Uunituore iltapala :P

Hyvää yötä, murut!

CONVERSATION

2 kommenttia:

  1. Kiitos kutsuista, Micu! Oot kyllä tehny aivan mielettömän ja onnistuneen urakan kutsujen ym. koristelujen kanssa, emme malta odottaa, että päästään näkemään;) Oot ihan tehomamma ja -taiteilija! T:Lepa&Kipa:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Lepa & Kipa!
    On muuten aivan ihana nähdä teitä juhlissa! Nyt tulee paineet, toivottavasti saadaan hauskat juhlat aikaiseksi, koristeita myöten! Mutta tärkeintähän on päivänsankari, ystävät ja hyvä kakku ;)

    VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥