Ihanuus Prinsessan huoneeseen Villa Rosmarinista!

Ciao bellat!
Kävimme launtaina JoJon kanssa kiertelemässä Ideaparkissa ja Villa Rosmarinista tuli mukaan tämä ihanuus; seinälle laitettava naulakko/säilytyshylly. JoJolla on niin paljon kirjoja ja muutakin tavaraa, joten tällaiselle säilytyshyllylle oli todella tarvetta. Laatikoihin voi piilottaa pieniä salaisuuksia ja koukkuihin voi laittaa roikkumaan koruja, vaatteita tai vaikka aurinkovarjon :)
 
 

Villa Rosmarinilla on todella kaunis liike, josta löytyy valtavasti kauniita huonekaluja ja esineitä. 
Villa Rosmarin Children's Collection-liike sijaitsee myös Ideaparkissa. Tämä kyseinen liike on erikoistunut lastentarvikkeisiin ja -huonekaluihin. Sieltä hankin tällä kertaa kymmenisen metriä erilaisia nauhoja sisustukseen ja skräppäilyihin :)
Children's Collectionissa on isot alennusmyynnit käynnissä, koska liike mahdollisesti lopetetaan ja yhdistetään varsinaiseen sisutusliikkeeseen. Joten jos liikut Idiksen sunnalla, kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa tarjouksia!
Huomasitko myös, että JoJon huoneeseen on tullut valkoinen pimennysverho? Nyt hän saa nukuttua rauhassa myös valoisat kesäyöt :)

Kaunista viikonloppua kaikille!

CONVERSATION

2 kommenttia:

 1. Hei

  Valkoinen hylly on tosi kiva, ei liian iso, koska silloin se houkuttelisi keräämään tavaraa liikaa. materiaali näyttää olevan " uusvanhaa" vain oliskohan kierrätyskamaa.
  Monesti sisustuksessa on unohdettu seinätilojen käyttö kokonaan. lattianeliöiden loputtua, voikin hyödyntää seinätilaa. Liike, johon viittaat, onkin tuttu, olen käynyt siellä monta kertaa. Ihania tavaroita :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Joo, hylly tuli kyllä todella tarpeeseen ja lienee uusvanhaa materiaalia.
  Nauhoillekin keksin heti käyttöä ;)

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥