JoJon Candyland-synttärit!

Rakkaimman Princess JoJon ensimmäiset syntympäiväjuhlat on nyt juhlittu ja lystiä oli! Vieraita oli lähes 100, neljässä eri kattauksessa, kolmena eri päivänä. Näin se koko viikonloppu hujahti juhliessa. Aivan ihania vieraita, herkkuja, lahjoja ja tietysti päivänsankari!
Suuret kiitokset kaikille osallistujille ja onnittelijoille!!!

Menu
Salaatteja ja leipää
erilaisia suolaisia piirakoita ja pizzoja
erilaisia täytekakkuja
cupcakes
kääretorttuja ja kuivakakkuja
lusikkaleipiä
karkkeja, karkkeja, karkkeja 
Kahvi ja tee
Makuvesiä, mehuja ja limuja

Koristeista olin itse tehnyt muun muassa alla olevassa kuvassa näkyvän viirinauhan. Lisäksi alla näkyvät birthday girl-toppersit tilasin jenkeistä. Täytekakussa oleva happy birthday-kyltti on ostettu aikoinaan minun ensimmäisiä syntympäiviä varten. Eli aikas vanha kyltti :)
Servetit on niin ikään tilattu jenkeistä. Ne on oikeasti hääservetit (kaksi sydäntä) ja alla JoJon nimi, mutta sopivat oikein hyvin synttärijuhliinkin.
CandyStandy tehtiin yhteisvoimin isäni ja mieheni kanssa. Markiisikankaan ostin Eurokankaasta ja nidoin sen standyn suojaksi. Standy oli sen verran iso, että se piti sijoittaa ulos. Onneksi oli kuiva ja melko lämmin sää melkein koko juhlien ajan!Tein CandyStandyyn CandyConesit, jotta niihin pystyi keräämään karkkibuffetista kaikkia herkkuja. 
 
Vieraille jaettiin heidän lähtiessään kiitoslahjana pienet paperikassit, joissa oli pikkuiset karkkipussit.  Pusseissa oli söpöt tarrat, jotka tilasin netin kautta Englannista. Samoin paperikassit on tilattu Englannista.

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥