Yyterin sannat

Ciao murut!
Meillä oli ihana onni, kun meidän perheemme pääsi viettämään viikon täyshoidossa Yyterin kylpylähotellissa, Porissa! Alkuviikosta sää oli kehnommanlainen, mutta saimme nauttia kylpylän hoidoista ja altaista joka päivä. Princess JoJo pääsi ensimmäistä kertaa uima-altaaseen, poreammeeseen ja kylpylän muihinkin altaisiin. Voi sitä iloa, minkä kylpylän altaat toivat yksivuotiaalle! Hauskaa oli ja yöllä nukutti vielä normaaliakin makoisammin! 
Kävimme kolme kertaa Porin keskustassa kahvittelemassa ja tutustumassa kaupunkiin. Viimeisellä kerralla meille vinkattiin vaatekauppa Ratsula. Siellähän meillä vierähti pari tuntia, sillä meidän perheessä minun lisäkseni myös mieheni rakastaa shoppailua ja vaatteita. (Tosin tätä hän ei välttämättä myönnä kenellekään!) Se on todistettu jo usealla Dubain shoppailumatkalla, jossa viikon ajan kierrämme työpäivän mittaisen ajan kauppoja ;)
Minun mieluisin löytöni Ratsulasta oli tämä ihana Hilfigerin kietaisumekko. -40%
Kylpylähotellista vielä sen verran, että meille oli järjestetty kauneushoitojen ja altaiden lisäksi muutakin, ohjattua toimintaa. Koko viikko meni hujahtaen ohi, kun puuhaa oli jokaiselle päivälle. Hotellilla oli hyvät ruoat ja JoJo pääsi maistelemaan paljon uusia makuja :P
Parina viimeisenä päivänä oli  aivan mahtava sää, aurinkoinen ja sopivan lämmin. Vietimmekin nämä päivät rannalla, ihaille Yyterin upeita maisemia, uiden ja rentoutuen. Illalla teimme pitkiä kävelylenkkejä, sillä ilma viileni mukavasti yötä kohden.

 
Hyvää yötä, murut!

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥