Uusi stanssi saapui!

Huomenta kaikille!
Maanantai ja tiistai hurahtivat Helsingissä ystävien seurassa ja Lady Gagan keikalla! Loistava reissu ja keikalla oli NIIN mahtava meininki! Tanssin korkkareissani koko keikan. Meidän istumapaikat olivat korkealla, mutta eturivissä. Takanaoleva herra käski minua istumaan, mutta sori, en maksanut isoa summaa istuakseni tällä keikalla... Istumakatsomo on kyllä kieltämättä hankala, kun jotkut haluavat istua ja toiset taas seistä koko keikan ajan. No, ehkä ensi kerralla sitten menen MonsterPit:iin!

Helsingissä kävimme tiistaina JoJon kanssa kiertelemässä kaupungilla. Helsingissä pääsi mukavasti käymään liikkeissä, joita vähemmän löytyy Lempäälästä; Laura Ashley, Riviéra Maison ja Stockan Herkku ;)
Kahvilla kävimme hotellin vieressä olevassa Karl Fazer Caféssa syömässä herkulliset (ja munattomat) leivokset. Aivan loistavaa, kun löytää munattomia leivoksia.
Silloin on lähes laitonta olla ostamatta :P

Kotiinpalauttuamme oli posti tuonut minulle Englannista askartelutavaraa! 
Muun muassa kauan himoamani rosette-stanssi!
Tänään jatkuu askartelujeni lisäksi myös pihapuuhat! 
Toivottavasti saan siitä teille pian postauksen :D

Hauskaa päivää!

CONVERSATION

2 kommenttia:

 1. Hei, kerrohan lisää tuosta rosette-stanssista. Koristeet näyttävät nimittäin upeilta :) Mitä tarvikkeita vaaditaan ja kuinka tehdään? Mitä tarvikkeet maksavat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ciao, S!
   Stanssit, joita minä käytän sopivat laitteeseen nimeltä Sizzix, Big Shot (http://www.sizzix.com/). Big Shot maksaa sata euroa ja stanssit 20€, jos ei tule mitään alennuksia.
   Big Shot on kuin mankeli, johon asetetaan leikkuri ja paperi. Leikkuri ja paperi menevät "mankelin" läpi ja toiselta puolelta tulee valmiiksi leikattu kuvio. Ja niitä kuvioita, voih, niitä on tuhansia! Toinen toistaan hienompia!!!

   Tämä kyseinen stanssi leikkaa pitkän lapun, jossa on valmiiksi jo painettu ne kohdat, mitkä pitää taitella. Sitten vaan rypytys paperille ja päät yhteen :)

   Big Shotin esittelin täällä, jos kiinnostuit:

   http://onnellinenkirsikka.blogspot.fi/2012/03/i-got-new-hobby-you-big-shot.html

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥