Comments?

Haluaisin kiittää lämpimästi kaikkia lukijoitani -vakkareita ja satunnaisia vierailijoita! 
Kiitos tuhannesti, että pyörähdätte blogissani. Toivottavasti kuvien tunnelma välittyy sinne asti ja saan jaettua iloisia tunnelmia jokaiseen päivään!
---
Onko sinulla kommenttia tai toiveita, mistä haluaisit blogissani lukea? Mitkä postaukset ovat olleet kiinnostavia ja mistä vielä voisin kirjoittaa? 
Kaikki kommentit ja toiveet otetaan ILOLLA vastaan!
Energiaa, iloa ja onnea tähänkin viikkoon,
Micu
Kuva räppästy yhdestä suosikkikahviloistani Tampereella.

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Kiitos blogista, jota ahkerasti luen! Lämmin tunnelma välittyy kyllä ihan tänne asti <3.

  Ai, toiveita?

  Noh, tiedät varmaan, että JoJo on ikuinen suosikkiaiheeni! Mutta tiedän ja ymmärrän (ihan omakohtaisestikin) varovaisen "blogipolitiikan" lapsen suhteen.

  Hmmm. Irtoaisiko blogipostausta merkeistä Guess, Juicy Couture jne. tai joistain suosikkilastenvaatemerkeistä? Onko olemassa jotain tiettyjä merkkivaatteita tai -tavaroita, joista tykkäät tai joita haluaisit itselleni tai JoJolle?

  Koska käyt paljon Ideaparkissa/Treella, voisitko esitellä niistä joitain hyviä shoppailu-paikkoja? Kahvittelu- ja ravintolasuosituksia on ainakin blogista jo kivasti löytynyt :).

  Voisitko esitellä kodistasi yksittäisiä sisustustavaroita, JoJon vaatteita/tavaroita tms., jotka ovat sinulle tärkeitä tai muuten erityisen kivoja?

  Tässä muutamia, jotka tuli näin äkkiseltään mieleen ;).

  VastaaPoista
 2. Moi! Mäkin olen vakkarilukija :)! Aihepiirit on tosi kivoja, mut voisin lukea mielelläni myös omista vaateostoksistasi (JoJon vaatteiden yms. ohella)! Muuten ilolla luen sun juttuja :)

  T Mekkofriikki ;)

  VastaaPoista
 3. Tuhannet kiitokset, Anni ja Sonja kommenteista! Jos mä kirjoitan, kaikesta noista jutuista, saan seuraavaksi kymmeneksi kuukaudeksi postauksen kuntoon ;)
  Hirveesti tuli ideoita, mistä voisin kirjoittaa ja ottaa kuvia. Saas nähdä, mitä saan aikaiseksi!

  Omat vaatteet on suurimmalta osin ihan karmeita, eli niistä ei riitä jutunaiheita (ainakaan kauniita aiheita). JoJolle mieluisimmavat vaatemerkit ovat nyt Me&I, PoP, Gap, Noa Noa ja vielä hetken mahtuvat, omat retrovaatteeni :D Melko hintavia merkkejä osa, mutta NIIN kauniita ja ihania omalla tavallaan. Toiset merkit supervärikkäitä ja esim Noa Noa herkkääkin herkemmät, kauniit hempeät värit ja kuosit.

  Mutta juu, katsellaan, mitä saadaan aikaiseksi :D Kiitos, murut!!!

  Ja lisää kommentteja mahtuu tänne, eli ei muutakuin kommentoimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Törmäsin just yks päivä "romanttishenkiseen" lastenvaatesarjaan POMPdeLUX http://www.pompdelux.com/fi_FI/. Näyttäisi hieman samantyyliseltä kuin Noa Noan vaatteet. Ihan vaan vinkiksi, jos et ole kuullut ko. merkistä ja sieltä löytyisikin omaa (tai siis JoJon) tyyliä ;).

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥