Kirppislöytöjä

Ciao!
Kävimme JoJon kanssa pyörähtämässä kodin lähellä sijaitsevalla kirpparilla, Klaffi & Piironki.
Tällä kertaa tuhlasin kokonaiset neljä ja puoli euroa. Kahdet hyväkuntoiset housut (1€ ja 1,50€) ja virheettömässä kunnossa oleva Ralph Laurenin mekko (2€)!

Mitä aarteita sinä olet kirppareilta löytänyt?
 -Micu

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Vaikka mitä! Esim. kävin pari päivää sitten Ikeassa ja meinasin ostaa sellasen ihanan neulotun torkkupeiton (muistaakseni 29e) ja tänään löysin samaisen peiton kolmella eurolla kirpparilta..

  VastaaPoista
 2. Malla, aika siistiä! Se osoittaa vaan sen, että kannattaa kirppareita ja muita second hand-paikkoja kiertää. Yleensä parhaimmat löydöt tulee yllättäin :)
  Ja lisäksi on ekoteko! Se on hieno juttu!

  VastaaPoista
 3. Parhaimpina löytöinä pidän varmaankin Bamse-sammareita, jotka löysin uudenveroisina pojalle parilla eurolla (löysin itse asiassa kahdet eri koossa :). Ne on meinaan karmivan kalliit uutena! Muita hyviä löytöjä on olleet mm. valkoinen villakangastakkini (10,00e) ja aivan ihanat nahkasaappaat (2,50e). Käyn niin usein kirppiksillä, että tulee tehtyä älyttömästi hyviä löytöjä, siksi on vaikea valita niistä parhaimpia :).

  Olemme hyödyntäneet kirppiksiä myös sisustuksen suhteen. Etenkin Facebookin alueellisilta nettikirppiksiltä löytää kaikenlaista edullisesti, eikä edes tarvi lähteä kotia pidemmälle! ;)

  VastaaPoista
 4. Mä en ole vielä oppinut FB-kirppiksiin, mutta täytynee opetella! Kyllä kierrätys ja kirppikset on aina niin POPjuttu :)

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥