Makkarissa

Meidän makuuhuone on pyritty pitämään mahdollisimman yksinkertaisena. Edellisissä kodeissa makuuhuoneessa on aina ollut tv, mutta tähän kotiin sitä ei tullut. 
Feng Shuin mukaan makuuhuone pitäisi pitää raikkaana ja mahdollisimman simppelinä. Pään päällä ei saisi olla tauluja tai hyllyjä tms. Ja vaikka ei Feng Shuihin uskoisikaan, raikas ja yksinkertainen makuuhuone on silti helpompi siivota ja tuulettaa. 
Ok, meillä on myös iki-ihanat Unikulman sängyt. Leveyttä yhteensä 180cm. Silläkin voi olla vaikutusta siihen, miten yönsä nukkuu ;)

 Dubaista tuotu Bed in a Bag-päiväpeittosetti (12 osaa) palasi nyt meidän makkariin. Kaapissa on nyt jemmassa violetti päiväpeitto, jonka tänne huoneeseen alunperin ostin. 
Ehkä sille löytyy käyttöä joku päivä.
Heinäseipäistä tehdyt tikapuut pääsivät meidän makuuhuonetta koristamaan.
Aurinkoa torstaihin!

CONVERSATION

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, Karsku! Heinäseipäät ovat aidot, mummoni mökin läheisestä ladosta hankitut. Niitä tarvii kolmet, sillä kolmansista halkaistiin portaat (jotka on vähän vinossa vielä :) ). Ehkä ne tarvii korjata joku päivä :D

   Poista
 2. Ajattelen makuuhuoneesta aivan samoin. Ja tuo tumma tapetti, tosin ei sama, on meilläkin päädyssä. Hyllyt jouduin ottamaan sänkyni SIVULLE, sillä Päämies narisi, kun kirjoja, vaatteita, kyniä, vihkoja...valui lattialla. Yöpöytä on minulle liian pieni. Niin uskomatonta,mutta 180 pituinen sänky olisi toivomuslistalla;-) Arvostan kunnon yöunia ohitse kaiken. Panostan patjoihin, lakanoihin, tyynyihin, täkitkin vaihdan liiankin usein ja ne ovat 220 pitkät.

  Hienot kuvat sinulla!

  ***

  Tiedätkö, näin kommenttisi arvontaani sähköpostilla, mutta en löydä sitä blogista...En tajua. Eilen tuli kauhea blogin 'uudistus' ja olen aika hukassa, mutta ei sen tällaista pitäisi aiheuttaa. Jos viitsit, niin yritätkö laittaa uudestaan, katsotaan mitä tapahtuu.

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥