Mummo in da house!

Mummo on saapunut kaupunkiin, tai siis kylälle! Hän on meillä neljä yötä Princess JoJon ja koko perheen seurana. Se on aina niin ihanaa, kun saa apua kotiin ja samalla hyvää seuraa!

Ideaparkissa on nyt Tasauspäivät loppuviikon ajan ja täytyihän meidän suunnata sinne. Tuli aikas monta ostoskassia mukana takaisin päin. Jokaiselle löytyi jotain! JoJolle talvikengät ja vaatteita. Minulle ja mummolle vaatteita. Ja tosi hyvä ja edullinen lounas (7,50€) Coyotessa, suosittelen!

Princess JoJolle ostimme Polarn O. Pyretin uudesta liikkeestä perinteiset legginsit ja sukkasettejä. Yksinkertaisuudessaan todella raikas ja nätti asu pienelle prinsessalle aloittaa päivän leikit. Tosi pirteitä vaatteita heillä muutenkin, ihan mun suosikkiliikkeitä, kun puhutaan lastenvaateliikkeistä.
Isän hellässä huomassa.

Tänään ajastan tämä postauksen, sillä silloin kun tämä julkaistaan olen jo Ylöjärvellä sulkaamaistajaisissa :P Rakkaan ystäväni miss N:n polttarit alkavat sieltä! Toivottavasti saan hienoja kuvia, jotta voisin teillekin laittaa pienen vilauksen päivän tunnelmasta ja ennenkaikkea teemasta!

Iloista lauantaita, murut!

CONVERSATION

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥