Nuotit

Onneksi aamupäivällä ei satanut ja pääsimme pitkälle lenkille Princess JoJon kanssa. Lenkkireitin varrella on meidän lähikirppis, jossa poikkesimme nopealle kierrokselle. Aina silloin kun ajattelee, ettei kirppareilta löydy kuitenkaan mitään jännää, tarttuu sieltä jotain aarteita matkaan. Minun aarteet koostuivat tänään JoJon uudesta Rukan sadepuvusta (4€) ja legginseistä (1€), minun lautasesta (2€), langoista ja nuoteista(3€)! 
Löysin kaksi tosi hyvää pöytää. Toisessa oli tosi halvalla hyväkuntoisia lastenvaatteita ja toisessa oli käynnissä selkeästi joku kuolinpesän putsaus. Voi mitä aarteita siellä pöydässä olikaan ja kuinka monta sinne vielä jäikään. Ostin englantilaisen käsintehdyn lautasen, vanhoja lankoja ja nuotteja valtava nipun vitosella! Come on, selkeästi joku halusi vaan myydä kaiken pois. Siinä pöydässä ei ollut mitään alle 40 vuotiasta tavaraa. Kaikki oli vintagea, kauniisti vanhentunutta tai ihan virallisesti antiikkia. Joskus jopa minä teen löytöjä... :)

Heti tuli ideoita, mihin näitä nuotteja voisi käyttää askartelussa!
Olisiko sinulla vinkkejä, mihin nuotit sopisi???

CONVERSATION

2 kommenttia:

 1. Ensin hilloisin nuotteja 5 vuotta etten vaan käyttäis johonki tyhmään :) Kynttilä rullia,päällystäisin maitopurkkeja ja nyt tähän aikaan tietty joulukoristeita Nam mitkä herkut löysit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Bikke, vinkistä! Saas nähdän jaksanko hillota, vai mitä :D
   Mutta olen tosi tyytyväinen, kun kerrankin tein hyviä löytöjä älyhalvalla!

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥