Tampere-ilta

Ciao bellat!
Eikö olekin ihanaa, kun nyt on ollut aurinkoisia päiviä ja ihan loistava tilaisuus heittää pitkiä lenkkejä raikkaassa syyssäässä? Toivottavasti luvatut hellekelit vielä tulevat, mutta jos eivät, kyllä tämä syysraikkauskin on aika piristävää!

Meidän perhe lähti eilen iltapäivällä kiertelemään Tampereelle. Vitsi, miten kaunis kaupunki Tampere onkaan! Valtavasti tehtävää ja nähtävää! Kävimme muun muassa kauppahallissa ja Tallipihalla.
Kauppahallissa tulee käytyä aivan liian harvoin. Sanoin miehelleni, että seuraavan kerran, kun pyydän häntä kahville, menemme kauppahalliin! Siellä on aina ihania tuotteita myynnissä ja mielettömän lämmin tunnelma. Ja mikä tuoksu; tuoreet leivät, vihannekset, juustot :P

 Tallipihalla...
 Illalla siirryimme Lapinniemeen, Tampereen Kylpylälle. Saimme kutsun Classic Pizza Restaurantin avajaisiin. Kuplivaa, erilaisia pizzoja ja ystäviä -loistava ilta hienossa miljöössä!
 Loistavaa viikonloppua sinulle!

CONVERSATION

2 kommenttia:

  1. Höh, vähänkö käy kateeksi teidän kauppahalli kun vertaa tuohon Lahden samaiseen?! ;)

    VastaaPoista
  2. Anni, hih! Tosi tunnelmallinen ja monipuolinen tuo Tampereen kauppahalli. Nyt sovitaan kyllä, että ensi kerralla, kun tulette Treelle, menemme tuonne kahvittelemaan ja kiertelemään!

    VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥