Menoa ja meininkiä

Olemme viettäneet viimeiset viisi päivää mummolassa, Lahdessa. Otsikon mukaisesti meillä oli menoa ja meininkiä, mutta minäpä jätin kameran kotiin. Olen nyt postauksiin liittyen muiden kameroiden varassa. Eli ainakin siskoni Avon-kutsuista, tekemistäni käsitöistä ja yhdestä kuvaussessiosta on valokuvamateriaalia, jonka haluaisin teille jakaa. 
Nyt olemme palanneet kotiin valtavan pyykkikasan ja ihanaisten lahjojen kanssa. Kivahan sitä käydä sukulaisten luona, mutta tosi onnellinen olo on, kun palaa omaan kotiin!
Suuntasimme heti aamusta muskariin ja JoJo sai laittaa päälle uudet, MeandI-vaatteet. Asu on lahja kummitäti A:lta ja setämies K:lta. Kiitokset!
A lisäksi valokuvasi JoJoa eilen Lahdessa, ja luulempa, että joku niistä reilusta neljästä sadasta kuvasta pääsee makuuhuoneen seinälle canvas-taululle asti. Niin mahtavia kuvia!
 Tässä JoJon syyspäivän asu:
 Reipasta viikkoa sinulle!

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, todella ihanat! Tai ne siis eivät ole umpinaiset jaloista, vaan siellä on vielä oranssit sukat :D Eli onkohan ne sitten haalarit, vai? :D

   Poista
 2. Cool baby!

  Itse asiassa aika hieno tuo haalari, vaikka itse sanonkin ;). Mulla ei ole yleensä tapana ostella mitään erikoisempia merkkivaatteita, mutta sit, kun "yrittää", niin näköjään loppupeleissä tykästyykin niihin vaatteisiin! Ja sitä paitsi on kivaa shoppailla lahjoja ihanille lapsille, kuten Joalle! :)

  Olen menossa vielä tänä vuonna Naperonuttu-kutsuille. Katsotaan tarttuuko sieltäkin jotain mukaan Miss JoJolle! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä tästä iki-ihanasta asusta! Eikä ollut pinkkiä ;)
   Sitä on käytetty jo pari kertaa ja arvaan, että se tulee olemaan yksi suosikkiasuista!

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥