Paljussa

Aluksi haluan kiittää teitä ihanaisia lukijoitani; teitä on jo viisikymmentä!!! Hämmentävää ja ihanaa! Olen teistä äärettömän iloinen ja kiitollinen. Ja lukijoina teillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen mistä kirjoittelen ja mitä kuvailen, eli kommentteja ja postausehdotuksia kehiin vaan :D

Viikonloppu hurahti Lahdessa eräänlaisessa luokkakokouksessa. Olin ala- ja yläasteen musiikkiluokilla ja luokkamme oli sen ajan harvinaisuus; tyttöluokka. Nyt osa tästä ihanasta tyttöporukasta lähti viettämään iltaa Mrs. M:n luokse, Lahteen. Vuosien varrella työ tai parisuhde on vienyt meitä maantieteellisesti eri suuntiin, mutta tätä ilta varten me kaikki suuntasimme vanhaan kotikaupunkiimme.

Mrs M:n koti on äärettömän kaunis ja tunnelmallinen. Saavuin juhliin hieman muita vieraita ennen, ja sain napattua muutaman kuvan tästä talosta. 


Illasta huomasi, että emäntä oli panostanut tarjoiluihin, tunnelmaan ja ohjelmaan. Oli todella ihana viettää iltaa rakkaiden ystävien kanssa, vaihtaa kuulumisia ja nauttia tunnelmasta.

Alkuillasta lämmitetty palju höyrysi kylmänä syysiltana ja juoma kupli laseissa.

Upea kattaus, jonka valosarja hankittu Míllan Putiikista


Illallisen jälkeen siirryimme talon karaoke-tilaan. Joukko entisiä musiikkiluokkalaisia lauloi aamu neljään asti!Voi, mikä unohtumaton ilta!
Sydämelliset kiitokset emännälle ja vieraille!

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Onnea lukijamäärästä! :)
  Kaunis koti hänellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiri, paljon kiitoksia! Mrs M saa terveiset kodistaa :D

   Poista
 2. Onnea tosiaan 50 lukijasta. Ihana kattaus, varmasti kiva ilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, oli kyllä unohtumaton ilta! Tuntien lillumisen jälkeen nousin paljusta AIVAN ryppyisenä ;) hauskaa oli!

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥