Photoshoot

Princess JoJon rakas haltiakummi Anni sai järjestettyä lyhyellä varotusajalla yksivuotisvalokuvauksen JoJolle. Anni kuvasi häntä studiossa ja läheisessä puistossa. Kuvaukset menivät aika mukavasti, mitä nyt JoJolla oli kiire tutustumaan kuvauspaikkaan kaikkialla muualla, kun kameran edessä. Oli paljon uutta nähtävää ja koettavaa. Ja uusia pistorasioita säädettävänä :)

Reilut neljäsataa räpsyä saimme kuitenkin aikaiseksi, ja vieläpä ilman leluja ja rusinoita! Kuvista oli äärettömän vaikea valita parhaimmat, joita kuvaaja muokkaisi vielä ennen niiden kehittämistä. 
Tilasin valtavan nipun näitä valokuvia saksalaiselta kehittämöltä. Kyseessä on tuttu firma, joten voin luottaa, että sieltä tulee muutamassa päivässä kotiin iso kasa kauniita kuvia. Ja edullisesti!

Tässä teillekin pieni kurkistus kuvauksen tunnelmaan ja värimaailmaan.
Monessa kuvassa JoJo pääsi itsekin nukenrattaiden kyytiin.
Nukenvaunut pääsivät rekvisiitaksi kuviin.

Kiitos ihanainen Anni!!!


 Oletteko te koskaan olleet valokuvattavana ammattilaisella? 
Minkälainen kokemus se oli?

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Lasketaanko passikuvat ;D
  no joo.. en oo ollu.. enkä tod.näk. oo menossa!
  Mitä sitä filmiä pilaamaan :D

  Ihanat vaunut ovat kuvauksessa mukana olleet ja tuo alin kuva on sitten ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anu, kommentista :)
   Nukenvaunut on napattu lainaan vanhempieni kodista, prinsessojen huoneesta.
   Siellä on melkein kaikki pinkkiä. Kaksi lastenlasta tykkäävät leikkiä siellä tosi paljon :D

   Poista
 2. Ihana postaus, tulin niin hyvälle mielelle! ;) Kiitos! <3

  Olet tehnyt hienon kuvan tosta vikasta! Siihen tuli heti ihan erilainen tunnelma vain pienellä rajauksella! :)

  Voi, kun me saataisi vihdoin ostettua se taustakangas telineineen päivineen, niin se helpottaisi hirveästi kuvaamista! Tuo tausta on aina semmonen murheenkryyni, kun ei millään meinaa saada tasaista pintaa. Taitaa siis Ebay kutsua! ;) Sen jälkeen voisin harrastaa taas kuvaamista vähän ahkerammin, kun saisin otettua lemppareitani lähikuvia ja kasvokuvia :).

  Olen joitain lapsia kuvannut ja voin sanoa, että JoJo oli kyllä yksi helpoimmista kuvattavista! Hän on niin ilmeikäs, pysyy paikallaan (sen ratkaisevan hetken ;), eikä pienestä herppaa.

  Voitaisi vielä lähempänä Joulua ottaa lisäkuvia ja jos saataisi sukulaisille vielä J & D-serkkukuvakin? :) Uskallettaiskohan me ottaa ihan ryhmäkuvakin meidän perheistä, jos käytetään kaukolaukaisijaa? :D

  Ja mitä tulee tuohon kysymykseesi, niin en ole ollut ammattilaisella kuvattavana, mutta samankaltaisella harrastajakuvaajalla kuin mitä itsekin olen. Ja kuten varmaan moni minut tunteva tietääkin, en juurikaan tykkää kuvattavana olemisesta ;). Sen verran olen välillä yrittänyt skarpata ja relata, että saisin hyviä perhekuvia tai kuvia itsestäni ja lapsesta. Ne on kuitenkin kivoja muistoja jälkeenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista, Anni! Joo, serkkukuvat ja perhepotretit vois olla tosi kivoja! Vois tulla vaikka joulukorttimateriaalia tms ;)))
   Miehet on tällä hetkellä about superliekeissä tästä idesta :D

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥