Sweets

 Ostin vuosia sitten Tampereelta yhdestä sisustuskaupasta pitkään himoitsemani karkkipurkin. Kaunis ja yllättävän painava purkki on pitänyt sisällään Princess JoJon vellijauhetta. Ennen siinä oli vauvojen sweets:iä, mutta nyt aikuisten karkkeja :) Nyt iso tyttö ei enää paljoakaan velliä juo, joten otin purkin jälleen tarkoituksenmukaiseen käyttöön :) 
Olemme muutenkin päättäneet olla antamatta sokeria JoJolle ennen kolmea ikävuotta. Asia halkoo mielepiteitä vanhempien (ja varsinkin mummojen) keskuudessa, mutta neuvolassakin kannustetaan siihen.
Jo pelkästään hampaidenkin takia meidän pyrkimys on perusteltua .
Onneksi on äiti ja isä pelastamassa pikku muru kaikelta uhkaavalta sokerilta ;)

Miten teillä, mistä asti olette antaneet pikkuisille lisättyä sokeria?
  
 
Riviéra Maison- punkkulasit hoitavat tuikkutelineen virkaa. 
Tunnelmallista viikonloppua!!!

CONVERSATION

3 kommenttia:

 1. Mun mielestä toi sokerittomuus on ihanteellinen asia alle kolmevuotiaalle,mutta niin vaikea toteuttaa käytännössä:/ Syyttävä sormi osoittaa tukevasti isovanhempia,varsinkin pappoja! Toki omasta itsestänin löytyy vikaa,kun lapset on pienestä asti nähneet vanhempien syövän herkkuja ja välillä meillä hemmotellaan lapsia muutamalla herkillä. Ja muutenkin tuntuu,että sokeria tungetaan joka peruselintarvikkeeseen. Kaverisynttäreilläkin tulee nameja syötyä,kun ois kurjaa käytellä,kun muut syö. Asia on hankala! Pääsääntöisesti sokerin välttävät säästyvät lapsuusajan lihavuudelta yms.ja hampaatkin säästyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitusvirheet johtuvat Lumian ennustavasta tekstin syötöstä,joka muuttaa sanoja toisinaan.

   Poista
  2. Saara, kiitokset kommentista! Ihana kuulla mielipiteesi asiaan.
   Ensimmäisen kanssa sokerittomuus on jollain lailla mahdollista, mutta miten selität sen pienemmälle sisarukselle, miksi koko perhe syö karkkia, paitsi hän! Saas nähdä, onnistuuko meidänkään yritykset kolmesta sokerittomasta vuodesta. Olen huomannut, että esim "aikuisten" valmispuuroissa on sokeria, ainakin useimmissa! Mitä ihmettä?! Sokeria puurossa, vaikka siihen sitä saa lisätä sitten, jos haluaa...

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥