Maalaisromanttinen koti

Iltapäivä hurahti nopeasti aivan mielettömän hurmaavassa seurassa, äärettömän kauniissa miljöössä. Pääsimme JoJon kanssa vierailemaan ystäväni kotona. Heidän talo on rakennettu korkealle kalliolle, kosken varteen. Valokuvat eivät tee oikeutta tälle upealle talolle ja sille tunnelmalle, joka kodissa huokuu.
Talossa on vaaleansävytteinen maalaisromanttinen sisustus, upeita vanhoja huonekaluja ja kaikkialla kynttilöiden luoma tunnelmallinen valaistus. Perheen äiti on itse suunnitellut sisustuksen lisäksi talon keittiön ja isä muun muassa rakentanut kymmenen hengen ruokapöydän perheelle. 
Perhe on itse rakentanut talon pitkästä tavarasta. Tämä koti on kuin suoraan sisustuslehdestä Ihme on, ettei kukaan ole vielä kuvannut kotia ennen! 

Talo, tyyli ja sisustus ovat aivan minun tyylisiä. Silmä lepää joka puolella, mihin katsoo
Sain napattua vain muutamasta huoneesta kuvan, sillä lasten touhutessa lattialla, oli vauhtia myös vanhemmilla ja valokuvaaminen jäi :) Etukäteen jo pahoittelut kuvien laadusta.

Kuten asukkaat sanovat; Tervetuloa Huvikumpuun!

Mihin olet matkalla :D
Keittiön ikkunasta näkyy upea, kuohuva koski.
Mieletön allas ja hana!
Iloa tähän päivään!

CONVERSATION

2 kommenttia:

 1. Että osaa olla kaunista! Lämmintä ,somaa muttei pikkusievää. Eikä missään nimessä steriiliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa vaan, ettei ollut aikaa kuvailla ajan kanssa. Olisin saanut parempia kuvia ja yläkerrasta löytyi kasa upeita huoneita lisää :)
   Ehkä toisella kertaa!

   terveiset menee emännälle! :)

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥