Pakkasaamu Lempäälässä

Heräsin aamulla siihen tunteeseen, että jotain pitäisi nyt tehdä. Hetken päästä siitä heräsi JoJo ja vaipanvaihdon yhteydessä tajusinkin, että vaipat on loppu! Olimme hereillä useaan otteeseen yön aikana, joten emme olleet parhaimmassa vedossa kumpikaan. Puin lapselle lämmintä ylle ja pakkasin hänet vaunuihin. Pakkohan sitä oli suunnata aamutuimaan ruokakauppaan ja kohti vaippahyllyä. Siihen aikaan aamusta ei Ideapark ollut vielä auki, joten jouduimme kävelemään pidemmälle, Siwaan.
Astetta hankalammasta aamusta huolimatta ehdin nappaamaan kameran mukaani juuri ennen oven sulkemista. Tässä pakkastunnelmia kotikadulta ja kauppareitiltämme :)

CONVERSATION

8 kommenttia:

 1. Jaiks! Kyllä se talvivissiin sitte tulee ihan oikeasti. Mahtavia kuvia sulla täällä! :- )

  VastaaPoista
 2. Ihania maisemia ja ihania pakkaskuvia :)

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän miksi valitsitte asuinpaikaksenne kauniin Lempäälän, siellä on sitä puhdasta luontoa ja silmäniloa.

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia. Saako kysyä, tai kysyn kuitenkin. Millainen kamera sinulla on? Olen itse miettinyt pitäisikö oikeasti panostaa tähän harrastukseen ja hankkia "oikea kamera". Itselläni on käytössä vanha pokkari, jolla onnistuminen on aina vähän tuuripeliä. Kuvaaminen on kuitenkin niin kivaa, että kunnollisemmalla siitä saisi irti enemmän :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista :D Kiitokset itseasiassa ihan kaikille ihanaisille, jotka kommentoivat tätä postausta!

   Mulla on käytössäni Canon EOS 1100D 18-55IS II järjestelmäkamera. Kamera on just hyvä tällaiselle bloggaaja/kuvaajalle, joka kuvailee mitä sattuu ja miten sattuu ;) Myönnän täysin, että valokuvausta ja kameran käyttöä pitäisi opiskella enemmän. Mutta ehkä tässä joku päivä :D
   Suosittelen kyllä tätä kameraa! Kohtuuhintainen ja hyvät kuvat!

   Poista
  2. Kuulostaa hyvältä, että olisi sopiva sellaiselle "mitä sattuu miten sattuu kuvaajalle" :). Voisi jatkaa samaa linjaa kuin tähänkin asti. Usein liika täydellisyys tappaa kiinnostavuuden, joten älä mene kamerakurssille :).

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥