Lempäälä finds

Rakkaat lukijat, KIITOS! Tänään on tullut täyteen 20 000 käyntiä blogissani, ja silloin on aihetta arvontaan. Olen todella häkeltynyt tästä: Äiti, sä olet käynyt mun blogissa tosi usein :D Tai sitten täällä käy pyörähtämässä myös joku muukin!!!
Anyway, murut, kiitos sydämeni pohjasta! Arvonnasta myöhemmin, joten jääkää kuulolle! ;)

Tänä aamuna lähdimme koko perheen voimin Lempäälän kylälle kiertelemään. No, siinähän ei yleensä kauaa mene, kun muutamat liikkeet ja kirppis on käyty läpi. Olin kuitenkin tosi tyytyväinen, että löysin kirpparilta edullisesti tämän liitutaulun. Olen pitkään etsinyt sopivankokoista taulua keittiöön. Tähän tauluun voin kätevästi kirjoittaa aina päivän tärkeimmän menon. Täytyy valita joku hyvä paikka sille.
 
Naru oli rikki, mutta laitetaan siihen uusi!
Kotimatkalla huomasimme kyltin Outlet. No, sinnehän oli pakko suunnata, ja löysimme itsemme isosta askarteluliikkeen outletista. Kannattaa ehdottomasti käydä liikkeessä, jos asutte täällä suunnalla, sillä tarjoukset sekä tarjonta ovat aivan eriluokkaa, kun esimerkiksi Sinelli Ideaparkissa. Sieltä löytyy kaikkea ihanaa! Farnia Outlet on auki 20.12.2012 asti ja sijaitsee Paikallisen talossa, Piiponraitti 1:ssä.

Iloista iltaa ja huomista isienpäivää!!!

CONVERSATION

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi mikä löytö!!! Olisin kans niin ostanut tän. Lempäälä kuulostaa tutulta. Oon melko varma et joku kaverimme asuu siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitokset! Joo Lempäälä on ihan Tampereen kupeessa ja myös pieni kauppakeskus sijaitsee täällä; Ideapark ;)

      Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥