Tunnustuksia

Sain ihanaiselta Heiriltä MutkuMieHaluun -blogista tunnustuksen.
Kiitos, Heiri, tästä hauskasta tunnustuksesta!

Mitä mä tunnustaisin? No...

 1. Sisustusblokki(!) -kestänyt jo jonkun aikaa. Rakastan sisustusta, mutta en osaa sisustaa pienillä jutuilla, vaan haluan hienoja, valkoisia antiikkisia huonekaluja. Mutta olen kotona, joten sisustan pienillä halvoilla jutuilla... joskus.
 2. Olen viettänyt aviomieheni kanssa puolet elämästäni, kohta kuusitoista vuotta.
 3. En käy koskaan kampaajalla (ja se näkyy :D) No, käyn joskus kampauksessa, mutta en ikinä leikkaamassa.
 4. Tykkään bloggaamisesta ja blogien lukemisesta ihan äärettömästi. Kulutan siihen isännän mielestä aivan liikaa aikaa -ainakin lukemispuoleen. Toivoisin myös, että pääsisin tapaamaan ihanaisia bloggaajia livenä!
 5. Käyn aivan liian usein kotimme vieressä sijaitsevassa kauppakeskus Ideaparkissa. Ja olen siellä aina tuntikaupalla :D
 6. Vihaan silittämistä ja kokkaamista. Siis suolaisen ruoan kokkaamista. Leipomisten ja muiden makeiden ruokien teko on taas todella hauskaa.
 7. Olen ikuisesti kiitollinen maailman kauneimmasta, rakkaimmasta ja suloisimmasta prinsessastani JoJosta. Olen kiitollinen, että hän jaksoi ponnistaa hienosti tähän elämään raskausviikolta 24! 

Tunnustuksen suuntaan eteenpäin näille ihanille bloggaajille:
Mrs. S

Teidän vuoro tunnustaa :D

CONVERSATION

7 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta Micu. Mieltä lämmittää :-)
  (Olen saanut tuon saman tunnustuksen jo niin monesti, että en jaa sitä eteenpäin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria, kiitokset ja ymmärrän oikein hyvin! Blogisi on äärettömän kaunis ja tyylisi pettämätön! Siksi tunnustus on aiheellinen, mutta varmasti juuri siksi niitä aika-ajoin satelee sinne suunnalle :D
   Iloista viikonloppua sinulle!

   Poista
 2. Oooh, onneksi hän jaksoi ponnistaa <3
  Kummipoju syntyi 27 viikolla, joten tiedän jotain mitä olette käyneet läpi. Vaikka en todellakaan voi edes käsittää sitä vaihetta kun omalla suurin ongelma oli pieni verensokerinheitto.

  Sitten: IDEAPARK! IIK. Jos mie sinne joskus eksyn niin tuutko oppaaksi? Joskus koulussa opintomatkalla käytiin. Herranjesta mikä pulju!

  Teillä onkin miehesi kanssa pitkä taival :)
  Meillä tulee maanantaina 2v vihkimisestä ja poikahan siis täyttää ens kuussa 2. Ja mieku niiiin sanoin alussa, että "edetäänkö hitaasti, minnuu on sattunu".. Kaksi tunne ihmistä niin äkkiäkös sitä käveltiinkin maha pystyssä maistraattiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiri, paljon kiitoksia kauniista sanoistasi!!!
   Ideaparkista -anytime! tervetuloa, mä lähden AINA mielelläni oppaaksi ja kahviseuraksi ;D laita vaan viestiä, niin mä oon ihan mukana! hih!

   Iloa viikonloppuun, Heiri!

   Poista
 3. Kaunis kiitos tunnustuksesta! Otan sen suurella ilolla vastaan ja yritän ehtiä lähipäivinä tunnustelemaan...pistääkin oikein mietteliääksi ;).

  Kivoja tunnustuksia sinulla. Jotain vastaavaa voisi löytyä myös minulta. Ainakin tuo, että bloggaaminen on kivaa ja silittäminen ei niin kivaa :D.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia, Sari! Blogisi on todella ihastuttava, suosikkejani!!!

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥