Ensimmäinen syntymäpäivä!

Onnellinen kirsikka on tänään yhden vuoden! Jee jee! Uskomatonta, kuinka aika lentää siivillä ja kuinka superhauskaa bloggaaminen on! Olen äärettömän kiitollinen ja iloinen kaikista ihanista muruista, lukijoista, jotka jaksatte käydä tsekkaamassa, mitä onnellisen kirsikan maassa touhutaan!!!

Tänään päivä on vietetty kaupoilla, tuhlailemassa veronpalautuksia :) No, okei, suurimpana ostoksena oli Princess JoJolle pinkki pulkka. Nyt kelpaa matkustaa isin matkassa, lumen pinnalla. 
Parasta aikaa JoJo istuu pulkassaan, sisällä, odottaen innokasta kuljettajaa.
Minä leivon suklaakakkua huomista itsenäisyyspäivää varten. JoJo lähtee isänsä kanssa mummolaan viettämään loppuviikkoa ja minä saan kylään ihanaisia ystäviäni. Tiedossa ainakin Linnan juhlat tv:stä, suklaakakku ja shampanjaa. Hyvältä kuullostaa!
Mitä suunnitelmia teillä on itsenäisyyspäivälle?

Tässä pari kuvaa kotikadultamme ja terassiltamme tänä iltapäivänä. 
♥ Upea winter wonderland Lempäälä 

-Micu

CONVERSATION

10 kommenttia:

 1. Oikein, oikein hyvää 1-vuotis päivää :)

  VastaaPoista
 2. Niin juu, ja Linnan juhlat telkkarista suunnitelmissa.

  VastaaPoista
 3. Onnea 1veelle :)
  Ei kyl ole huomiselle mitään suunnitelmia.
  Tänään ajattelin pienemmän kanssa värkätä joulukortteja ja herkutella puoleen yön asti. Kerta isäntäkin on poikien kanssa jossain tyhmässä kinkunpaistoiltamassa :D

  VastaaPoista
 4. jo 1 vuotta! Vastahan sä aloitit.

  Ihania kuvia kauniista Lempäälästä. Kuvista voisi päätellä että Lempäälä on Napapiirin pohjoisemmalla puolella, niin talvisia kuvia noi ovat.
  Pulkkailusta vielä, siellä ei katuja hiekoiteta reunasta reunaan, niin todella voikin vetää pulkkaa. Laitoitko lampaannahan pohjalle lämmittämään?

  VastaaPoista
 5. Onnea yksivuotiaalle! :)
  Bloggaaminen todellakin on superkivaa!
  Itsenäisyyspäivänä meillä korvatulehduksesta toipumista... Miulle ei oo sitten ala-asteen ollukkaan korvatulehdusta.. Mies menee töihin tekemään perjantain sisään että saa sitten pitkän viikonlopun..

  Leipasta kyllä ajateltiin tänään Poikasen kanssa muumitalo! Muumit on nyt niiin IN, että kaipa se pittää yrittää "muuma alo" tehhä :)

  Mukavaa itsepäisyyspäivää sinne koko perheelle <3

  VastaaPoista
 6. Kyllä talvi voikin olla kaunis. Kuvasi välittävät kauneuden parhaimmillaan :). Onnea 1-vuotiaalle. Meillä itsenäisyyspäivään ei liity ihmeempiä perinteitä. Linnan juhlat toki katsotaan. Muuten nautitaan vapaapäivästä ja taidan jatkaa kodin koristelua jouluun.

  VastaaPoista
 7. Onnea yksivuotiaalle!
  Kuvat ovat kauniita, niissä on se sininen hämärä hycin esillä:)

  Kiitos, kun tulit lukijakseni!

  Hyvää itsenäisyyspäivää suklaakakun ja shampanjan kera!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaunis kaikille murusille aivan Ihanista kommenteista!!!! Olette aarteita!

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥