Säkillinen säkkikangasta, vinkkejä??

Niin se vaan pärähti ensimmäinen adventti ja upea joulukuu käyntiin! 
Minä täällä yritän käyttää luovuuttani, ja keksiä mihin käyttäisin ystävältäni saamaani säkin sisällön.
Ihanainen ystäväni mrs P antoi minulle hänen viimekesäisten häiden säkkikankaasta tehtyjä kaitaliinoja. Kangasta on metritolkulla.

Nyt pyytäisin teiltä vinkkejä, mihin sitä käyttäisin?
 
  
Toivottavasti teillä on rento ja ihana sunnuntaipäivä!

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Ootko käynyt Pinterestissä kurkkaamassa? Sieltä mää ehdottelisin ideaa laittaa kangasta ison säilyketökin päälle ja koristeeksi vähän pitsiä ja nyöriä. Kynttiläkin näyttää tosi hyvältä, kun ensin palanen kangasta ja päälle koristenyöri. Näihin ideoihin ei kyllä kauhean montaa senttiä sitä kangasta kulu :)

  VastaaPoista
 2. Vinkki kakkonen:
  JOS kangasta olisi tosi paljon, voisi sitä käyttää "lahjapaperina", se olisi vielä ekologista, kun saman lahjakääreen voisi käyttää monta kertaa. Tietysti pitäisi miettiä haluaako leikellä kankaan erikokoisiksi paloiksi.
  Kankaasta voisi ommella myös pusseja, joissa voisi säilyttää erilaisia sipuli-lajikkeita. sipulipussit voisi ripustaa keittiöön roikkumaan. Yrittien kuivatuspusseiksi niitä voisi myös käyttää. Pieniä pussukoita voisi käyttää myös sukkien lajitteluun, kangass on tarpeeksi ilmavaa tähän tarkoitukseen. Kangasta voi käyttää myös jouluasetelmien teossa, lähinnä kukkaruukun suojana: kaunis kangasnauha vaan ulkoreunaa kiertämään, korvaa foliopaperin, myös punainen silkkipaperi ajaa saman asian.
  Tässä nyt muutama ajatus aluksi.

  VastaaPoista
 3. Mie haaveilen säkkikankaisesta laskosverhosta makkariin :)
  Tosin se taitaa olla niin pöllyävää, että taidan hankkia tämän tyylistä pellavakangasta (kunhan nyt joskus olis varaa ostaa se :D) :)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset loistavista vinkeistä ja kommenteista! Katsotaan, mitä tämä kotiäiti joku päivä saa aikaiseksi :)

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥