Talllinnan joulutori

Kävimme viikonloppuna viettämässä aikaa Tallinnassa. Vanhankaupungin joulutorilla oli aivan ihana tunnelma! Pienet tontut esiintyivät lavalla tanssien ja laulaen. Valtava määrä ihmisiä oli kerääntynyt katsomaan tuota esitystä höyryävät glögimukit käsissään. Lumi satoi hiljalleen ja ruokapatojen tuoksut leijailivat ilmassa. Joulu oli saapunut kaupunkiin! 

Tallinnassa oli panostettu jouluun myös muuallakin, kuin vain torilla. Vanhankaupungin pikkukujia kierrellessä tulin kiinnittäneeksi huomiota upeisiin lyhtyihin, kynttilöihin, köynnöksiin ja muihin joulutunnelmaa luoviin elementteihin. 
Kylmässä ilmassa taapertaminen sai aina aika-ajoin kurkistamaan sisään täpötäynnä oleviin kahviloihin. Aikataulu oli kuitenkin niin tiukka, ettei rauhalliseen sunnuntaibrunssiin ollut aikaa.
Jouluinen kaupunkijuna kiersi ympäri Tallinnaa.

CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. Oi miten kaunista! Nyt täytyy vaan tyytyä ihastelemaan näitä kuvia. Onneksi ulkona on täälläkin nyt kauniin lumista ja puhtaan valkoista!

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunista! Me mennään sunnuntaina, mutta onpa jee meillä aikaa sinne kiertämään mennä. Pöh. Suoraa reittiä Satamasta etelä-Viroon.

  VastaaPoista
 3. Oikein kauniita kuvia olet ottanut. Olen itsekin käynyt kyseisellä joulutorilla,ja voin sanoa,että joulu ollen huokuu siellä:D Teitkö löytöjä;-)? Katson aina ihastellen,kun lisäilet tänne blogiin kaikenlaista,mitä on löytynyt kaupoista/kirppareilta etc.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, ladyt, hurmaavista kommenteista!!! Todella upea tunnelma olikin Tallinnassa, kyllä ne osaa sen tosi hyvin!!!

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥