Kivat sulle!

Myös sellainen ilo mummon visiitistä on, että löysimme uuden shoppailupaikan! Mietimme tässä yksi päivä, mitä teikisimme. Vakiopaikkamme: kirppis, Ideapark, leffatetatteri ja Ikea on koluttu jo läpi, joten olisi kiva löytää joku uusi paikka. Ystäväni Mrs. K suositteli Tampereen Lahdesjärvellä (ABC:n vieressä) sijaitsevaa Kivat tehtaanmyymälään. Suosittelen lämmöllä! Lämmöllä sanan mukaisesti :) 
Tehtaanmyymämälässä on II-laatuna mynnissä vain edellisen kauden vaatteita, mutta ehkä baby JoJo ei pahastu, jos ei ole viimeisintä muotia. Todella edulliset hinnat, esimerkiksi kuvissa näkyvä vaaleanpunainen villapuku vaikka kuoripuvun alle maksoi huimat 21€. Täysin virheettömässä kunnossa, ainakin näin amatöörin silmissä. I-laatuiset vaatteet oliavt hieman kalliimpia; vastaava puku 29€. Kaupassa normihinta on 59€. Hanskat, hatut ja kaulahuivit olivat kaikki 1-5€. Eli todella edullista, ja tällainen villavaate pitää lämpöä erittäin hyvin. Huimia löytöjä, kiitos Äiti!
Vähän iso puku neidille, mutta säilyy varmasti ensi syksyyn.
Lämpimin ajatuksin, 
Micu

CONVERSATION

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä. Miksi en ole tuonne osannut. Meillä on Kivat kovassa käytössä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, Katja!Ehdottomasti kannattaa käydä pyörähtämässä. Aukioloajat ovat rajalliset, eli kannattaa ne tsekata netistä ennen kuin lähtee ajelemaan :)

   Mukavaa viikonloppua sinne suunalle!

   Poista
 2. Suloinen villapuku, kelpaisi tännekin. Hyviä mekkolöytöjä olit myös tehnyt. Pitäisi täälläkin prinsessaa pukea pelkkiin mekkoihin, että tulisi varastoja kunnolla käytettyä. Mikä siinä onkin, että helposti kotioloissa vetäisee vain bodyn ja sukkahousut päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä ne mekkopäivät ovat kuitenkin harvassa, sukkahousut vie voiton usein :)
   Ja toppapuvun alle ei mekko kovin helposti sujahda :)

   Iloista viikonloppua!

   Poista
 3. Ihana puku! Harmi että on vähän turhan kaukana mutta voishan tuolla pyörähtää joskus ohi ajellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannele, lämmin kiitos!
   Mutta jos joskus täällä suunnalla liikut, kannattaa ehdottomasti poiketa. Hyviä löytöjä edullsesti. Ja voi valita, ottaako I- vai II-laatua :)

   Poista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥