Päivän lenkki

Lähdimme JoJon kanssa päiväkävelylle aurinkoiseen pakkassäähän. Meidän kotikatu ja lähiseudut ovat kuin luotu ulkoiluun. Hyviä ulkoilureittejä ja kauniita maalaismaisemia. Minä tykkään tosi paljon kun on rauhallista ja voimme lenkillä ihastella maisemia. 
Kotimme viereen tuli kesällä uusia asukkaita, muutama heppa! Olemme usein ihastelleen hevosia, kun ne treenailee pihallaan.

Pirkanmaalla on tullut aikalailla lunta viimepäivinä, joten joudumme käyttämään isorenkaisia rattaita, että pääsemme liikkumaan lumessa. Tiet on melko hyvin aurattu, mutta vakireiteillämme on kyllä aina paikkoja, joissa pitää tehdä töitä, että pääsee liikkumaan. Hyvää hyötyliikuntaa :)
Naapurin neiti teki tällaisen hienon lumiukon.
Samainen neiti toimii muusanani aina kun korttitehtaan linjastot käynnistetään :)

Reippaan ulkoilun päätteeksi keitimme pannullisen höyryävän kuumaa kaakota. 
Kaakaon sekaan minivaahtokarkkeja :P Lisäksi välipalaksi maistui tekemäni sämpylät.
Hyvää yötä!

CONVERSATION

6 kommenttia:

 1. Kuullostaa just hyvältä.. niin ja tietty näyttää.. kauniita maisemia ja herkullista kaakaota. Nam :)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Maisemat on ihan meidän kotipihan näkymiä :)

   Poista
 2. Kiireisen työpäivän jälkeen rättipoikkipuhki kuluneena voin vain todeta, että sinulla on ollut hieman toisenlainen päivä :). Kauniita kuvia ja kivaa tekemistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia :D Kyllä se babyarkikin joskus on vähän uuvuttavaa, mutta ilona tosiaan on ulkoilut ja se, että usein saa aikatauluttaa päivänsä itse.

   Poista
 3. Minivaahtikset + tazza suoraan Cupsolosta... aah <3

  VastaaPoista
 4. Niin kauniita kuvia. Ja tuossa yhdessä kuvassa aivan mahtava valo. Tuota kaipaan töissä ollessa; ei oikein ehdi tuota valoisaa aikaa näkemäänkään - mitä nyt pikaisesti lounastauolla, jos ulos lähtee. Mukavaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥