Prinsessan mekot

Löysimme tänään kirpparilta Princess JoJolle kaksi uutta mekkoa. Myyjän kanssa nauroimme, että tämähän on otollisin aika ostaa tytölle mekkoja. Mutta niin oli kauniit, että oli ihan pakko ostaa nämä ihanuudet.
Toinen ruskea mekko tai itse asiassa tunika maksoi 5€ ja on POMPdeLUXin. Toinen, vaalenpunainen mekko Grain de Blén ja se taas maksoi 2€. Eli huimat seitsemän euroa tuhlasin taas turhuuteen :) 
Samalla kun nappasin kuvat uusista mekoista, otin muutaman kuvan koko vaaterekistä, jossa JoJon kauneimmat vaatteet ovat esillä. Rekki on yksi minun suosikkiesineistä koko kodissa, niin ihana ja nyt tuunattuna pikkutytön asuille juuri sopiva. Siitä tuunauksesta vuoden vanha postaus täällä.

JoJolla on todella monta hienoa mekkoa, joten on ihanaa, että on joku, mihin laittaa niistä kauneimmat esille. Ristiäisisten after party-mekko roikkuu naulakosta seinälle. Vieressä on pinkki tyllihame.
   
Loistavaa viikonloppua ihanat!

CONVERSATION

9 kommenttia:

 1. kauniit mekot. kyllä passaa ens kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mehtäemäntä!
   Joo kovasti myös suunnittelen, miten näitä mekkoja vois käyttää jo talvella; Valkoinen paita ja sukkikset vain alle ja menoksi ;)

   Poista
 2. <<<<<mitä ihanuuksia, rekki on ihan mieletön...pienillä naisilla pitää olla mekkoja joka lähtöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin tykkään rekistä tosi paljon! Mielestäni oli tosi kallis silloin aikoinaan (reilut 160€), mutta koskaan en ole katunut sitä ostosta!

   Poista
 3. Hyvin tuhlattu! Kyllä nyt prinsessan kelpaa. Ja tuo rekki on...on...on niiiiin ihana, että tekis mieli kopsata odottelemaan niitä joskus, jos koskaan tulevia lapsenlapsia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, voi kiitos paljon! Joo ei muutakun hommiin ;)

   Poista
 4. Kylläpäs törsäsit! Hypistelen kirppareilla ihania pikkumekkoja...ei niille ole käyttäjää lähimainkaan suvussa mutta on ne niin upeita!!!!
  Hyvät löydöt teit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bikke, hih! Joo, mä ajattelin, että mä en oikeasti tarvi mitään eikä prinsessakaan välttämättä tarvi mekkoja, mutta enhän mä nyt voinut jättää noita sinne kirppikselle jonkun muun aarteeksikaan ;)

   Poista
 5. Voi hyväntähden kuinka ihania mekkoja.

  VastaaPoista

Olisin oikein ilahtunut kommentistasi ♥
Any comments? ♥